Vegita elment edzeni
És Gokuék mi a faszért nem ettek senzut? Nem kis logikátlanság. Még ott helyszínen ehettek volna.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
faiden írta:
Vegita elment edzeniÉs Gokuék mi a faszért nem ettek senzut? Nem kis logikátlanság. Még ott helyszínen ehettek volna.

Azért az előzetesből látszott, hogy a következő részben már kapja az áldást Black.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
[img]http://kepfeltoltes.hu/161016/_StreamDBS__Dragon_Ball_Super_-_62__720p__19-14-44__www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Beerust azért csak bosszantja a helyzet
kíváncsi leszek,hogy fog ebbe belekeveredni és hogy Vegita fél év alatt mit tudott egyedül fejlődni.
Majd a következő részekből vagy egy interjúból jó lenne megtudni mit is hozott össze Trunks ezzel a formával. Tény,hogy most erősebbnek titulálják mint az SSB-t de hogy nem is olyan tartós és konzisztensen tartható forma az is tuti.
Én úgy számolom, hogy Black egy nagyon fejlett isteni SSJ1 szinten lehet. Tudná az SSJ2-t, ha tudná hogyan kell bánni a Saiyan testtel, illetve Goku testével. ( Ez még nem volt megemlítve talán. Hiszen egy csillagharcos testével csak egy Saiyan tud a legjobban bánni, egy másik lélek benne, csak egy utánzat, de akkor sem erősebb mint az "eredeti.)
Goku meg Vegeta pedig az SSJ1 középszintjén lehetnek.
Jönni fog a fúzió, amivel túlszárnyalják, majd agyonverik és bezárják a köcsögbe. Ilyesmire számítok mostmár biztosan. Esetleg megszakítják a fúziójukat, Blacket végleg megölik, a halhatatlan Zamasut pedig bezárják örökre. Belegondolva, így lenne a leglogikusabb és a legbiztonságosabb a jövőre nézve. Hisz Zamasu alapjában gyenge, csak halhatatlan.
Megnézve a magyart, Beerus azt mondta, hogy ő könnyedén elintézhetné, illetve Gokuék szinkronban mozognak beszélgetésükben is van utalás Vegettora.
Ha Beerust le tudja győzni egy fuzionált Vegetto, akkor ez lesz a megoldás. Fúzió és szétbasznak mindent. Nagyon utalnak erre a fúzióra.
Bromiosz írta:
Jó lenne ha nem égetéknék megint magukat az időgéppel elfutunk technikával mert ez már elég gáz.
A csillagharcos csapat ismét felsűlt...
Idétlen egy megoldás szerintem.
Piccolo tanította Gohannak, Gohan meg jövőbeli tanítványának, Trunksnak. Én imádtam! <3
hudaklaci írta:
Gowasu segítsége a fülbevaló átadásában fog kimerülni. Kösz a nagy semmit, öreg! Van saját fúziónk!
| Ugrás a fórumra: |