Sziasztok! Nem szoktam írni ide, csak olvasgatni, de azért most én is véleményezem az eddigieket.
Személy szerint, nekem nagyon tetszik, hogy nem lehet tudni mi fog történni és nem OP minden karakter, kicsit már idegesítő volt, hogy Goku és Vegita intéz mindent a többieknek alig, vagy nagyon kicsi szerep jut ( A régi szép Dragon Ball, amikor Yamcha, Tenshinhan, Krillin egy szinten voltak, ha nem is teljesen és a harcművészeti nagy tornán senki nem tudta ki fog győzni, bárki nyerhetett).
Szerintem az, hogy elverik őket nem olyan nagy probléma, szükséges rossz, hogy éreztessék velünk, hogy bármi lehet és senki sincs biztonságban, ami miatt kicsit frissebb a sorozat és várom, hogy mi lesz a következő részben.
Bár idegesít, hogy spoilerezik magukat a sorozatkészítők és a 20 perces játékidőből körülbelül 14 perc a tartalom. 
Amúgy nagyon hiányzik Piccolo, mint erős karakter, sose volt a toppon, de azért voltak jó pillanatai, utoljára a Cell Saga-ban ( a többieket is visszavárom, de főleg őt, meg Krillin hiányzik, de csak azért, mert nagyon nagy arc volt a Dragon Ball legelején a szarkazmusával.
)
A hangulat és a minőség nekem tetszik, de azért itt van ez a videó: https://www.youtu...dRRgfgeVUg ez messze jobb minőségű, mint a mostani részek és a hangulat számomra felülmúlhatatlan, ha ezt sikerülne meglépni a Superben, hát annak nagyon örülnék.
Peace!