https://www.youtu...MNjoh8wjAM
Érkezett is, és máris megszerettem.
<3
Azt hiszem visszatérek hozzá. :3
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
League of Legends(PC)
https://www.youtu...MNjoh8wjAM
Érkezett is, és máris megszerettem.
<3
Azt hiszem visszatérek hozzá. :3
Nem tűnik túl könnyűnek kata. Oké 1v1-be még el lehet szórakozni, meg minden, de teamfightban 5x eldobálni a képességeid meg felvenni resetenként azt nem lesz kutya.
Talonnal meg szerintem ugyan az lesz a baj ami eddig volt. Tf-be nehéz érvényesülni ha az enemy carryk nem miszpozícionálnak. De majd meglátjuk, én örülnék talonnak ha működne
Katarinának ez kellett. Én azt mondom. Talon mozgékonyságába pedig (nem nevetni...) beleszerelmesedtem. Mondjuk előferdülhet, hogy nerfet kap majd és Cooldownja lesz az ugrásának, de ha tényleg ügyes-bajos lesz a Tf, akkor ezt igazán meghagyhatnák neki. Balfaszabb vele nem lehetek az 5v5 összecsapások során, mint Yasuoval, hiába megy vele perfektül a lanelés... 
"Talonhoz a kedvem, neki kell majd ugrani."
Háh.... 
Én lehet a kövi. szezonba visszamegyek Plat-Diamondba, ahogy a munka engedi.
Vagy felbasznak és visszamegyek Wowozni.
Myrevenge ma továbjutott a délkeleteurópai bajnokságon, Belgrádban lesz a final lan formájában.
Nem nagy dolog, de nem is olyan kicsi, feljebb léptették egy lépcsővel a magyar esportot a nemzetközi tabellán. Én személy szerint nagyon örülök neki, szurkoltam exwormnak, még régebben sokat kockultunk együtt.
Mondok én neked egy kis dolgot.
Így az utolsó napokban 24 óra alatt úgy voltam vele, letolom az Eune, eddig teljesen unranked Accom promóit. 6 meccset zsinórba nyertem, az utána következő négyet pedig Feeder/Afkosok, és Feederek lepték el. Noha a statisztika és a Diagramok alapján remekül teljesítettem az ellenfélhez mérten is, s ez nyugtat legfeljebb, mégsem teszi győzelemmé a meccset. Így Silver I-be dobott. Ha nagyon unatkozni fogok talán jövőre felmegyek Diába. Kérdés, mennyi időm lesz rá a meló mellett.
Na igen, ez meg a másik probléma, és valóban feltűnt, hogy másképp viszonyulnak a Rankedhez, mint pl. anno NA-n.
Sokat agyaltam azon is, hogy mik okoznak gondot úgy ált. egy meccsen. Talán jó megoldásnak tűnik az, hogy próbálok olyan Champeket vinni, amiket az ilyen mentalitású játékosok nehezebben tudnak megállítani (s ezt azért egész jól ki lehet figyelni).
Jhinnel most 62.5% volt a Win ratem, ha Suppolok, akkor ezt kicsit matekolva olyan 50% körül lehet. Sajnos hiába próbálok mindent az ADC segge alá tenni, nem mindig elég. Ezért én pl. most lehet, hogy agresszívabb Suppokra gyúrok, pl. Karma (nem is megy rosszul), illetve hiába egyszerű, de Sona szerintem igencsak hatékony. Emellett van még Namim és Threshem is. Leona nem szimpi, Morgana meg hiába hatékony és könnyű, nos... nincs szó arról hogy nem megy, egyszerűen csak nem szeretek vele játszani.
Most kb. tudom, hogy mire lehet számítani EUNE-n, így fogok a következő szezonba neki vágni ennek a cirkusznak. Esetleg, akik jönnének még velem s tudom róluk hogy megállják a helyük, vagy volt szebb múltjuk régebbről Ranked terén.... nos összeverődhetünk.
Support maineltem eddig a szezonig, amióta kikerült a klasszikus mana potion, azóta sokat változott a játékom. Addig elvoltam az ap suppokkal, azóta inkább tank supportokkal vagyok meg jungle-özöm. Most Nasust gyakorlom be toppon, több lábon akarok állni kövi szezonra. Blitz ellen nem szeretek játszani, mert sajnos én hiába counterelem le, ha az adcm mondjuk le se szarja, hogy én protectelni akarom őt és közben nem akarok meghalni. Sokszor vittem Morganat Blitz ellen, de tök felesleges. Ha leshieldelem az adc-t, akkor a Blitz csak röhög egyet, mert nekem nagyobb a cd-m és a következő hookot nem tudom levédeni. Az berántja az adct és rape. Ilyenkor meg én nem tudok mit csinálni, felesleges beugranom , mert ha egy meg is hal a túloldalon, a botjuk akkor is 2 killt visz el, mi meg 1-et és az értelmetlen trade. Ezért is égtem ki nagyon hamar EUNE rankedjeiből. Mára csak funolok haverokkal, vagy practice szinten tolom a normalokat. Felesleges Try Hardolni.
Az egészben az a poén, hogy ilyen szinten meg a legtöbb embernek, és magától értetődően a kapott ADCdnek sincs fingja a Cooldownokról (jó, low eloba mégis hogy a fenébe várhatsz ilyet el bárkitől is, aki melléd kerül), vagy talán meg se fordul a fejében, hogy annak az ismerete talán (talán!!!44) megkönnyítené a Lanelést, és mondjuk nem úgy mászkálna a minionok mögött vagy szorulna vissza (így akár farmot veszítve) mintha az ellőtt Crab (vagy egyéb Spell) után is azonnal bekaphatna még egyet. Ja bocs, az a normálisabb eset lenne (és a feltételes módon a hangsúly), ha tudna biztonságosan játszani a Carry és inkább maradna a wave mögött, mintsem, hogy tátott szájjal szopja be a felé közeledő crabeket, hookokat és rootokat. De, az esetek többségében minden, pont fordítva játszódik le. Természetesen a Supportok se mindig makulátlanok, sőt. Ősidők óta megy az adok-kapok ADC és Suppja között.
Egy jó ideig úgy volt öcsém a Cuppolással amúgy, mint te. Azonban eljött ez a változás, és ugye a mana poti eltűnése, aztán mivel a neki kedvező stílus már nem volt túl hatékony, inkább Lanet váltott. Nem irigyellek benneteket - Én szeretem a saját markomban érezni a demidzset. A Supportolás nekem sose volt az erősségem. Vagy is nem volt különösebb probléma vele, amikor épp nekem kellett vállalnom, viszont határozottan jobban kedvelem a DPS stílust, nagyobb biztonságban érzem magam, ha tudom, van nálam sebzés dögivel - és nekem ez az érzés/tudat kell, imádok is játszani vele - úgyhogy leginkább Assassinokkal és ADC-kel operáltam eddig, és ha lehet, maradok is ezen a vonalon. Ha mégsem, akkor pickelek egy olyan Supportot, ami lehetőleg elég nagyot csap (természetesen igyekszek odafigyelni arra, hogy a Team összképébe is passzoljak - ok, mondjuk low eloba én lehetek az egyetlen gyökér, akit érdekel...)
Most könnyebb, elvégre most már 2 lanet választhatsz, és fixen rászabadít a rendszer az egyikre. Ezt mondjuk mi szeretjük kihasználni, amennyiben többen megyünk. Pl. egy Premade botlane ha mákunkra kijön (ugye ugyanarra a lanere nem enged titeket, kell egy másikat is választanotok, "rolecsere" nincs, 50-50% esélyetek van hogy egymást boldogíthatjátok), az már nagy előny. Ha meg nem úgy alakul, már az önmagában hatalmas segítség mindentől független, ha mondjuk van Premade társad a Jungleben.
Na, és igen a másik kedvencem az Botlane/Adc-je poszt mellett a Jungle. Sokat időztem ott, noha Istenigazából később jelentek meg számomra szimpatikusabb junglerek. Tervezem Kha'zixra is visszaszokni. Ez az újítás ha jól látom, jót tett neki (kérdés, mennyire lesz bannos ugye), illetve annyi bizonyos, hogy az Assassin Update a Carryk dolgát (is) megnehezíti. Talonra is visszanézek most, mert több potenciált látok benne jelenleg így, mint régebben s amúgy is imádom a mozgékony Champeket (Lee Sint mondjuk lövésem sincs mi a faszért vettem meg, azóta se tudok vele játszani, nem is élvezem). Persze ha az kell akkor örömmel Pickelek más dudvabúvárt, pl. Rek'sai, Nocturne, Evelynn, Nautilus, Nidalee, Gragas, Tahm is ott van a kedvencek között.
Amúgy lehet nálam van a baj, hogy én már úgy több, mint fél éve nem láttam Nasust Aramon kívül Topon (meg úgy sehol se)? Mintha eltűnt volna a régi időkhöz képest. Aztán most pl. már azt se vágom, hogy mit vannak kiakadva Teemon. Már egy éve nem kaptam ki úgy, hogy az Enemyben ez a kis féreg lett volna a fő probléma. A kedvencem a Teemo Supp pick. Az instant botlane win nekem.
Új Lux Skinről meg zárásképp: https://www.youtu...O-sn1I02pU ( am fogalmam sincs miért, de én is megveszem, aztán meg lehet, hogy nevet váltok - ha már itt is beterveztem, ahelyett hogy vennék egy olyan Champre skint, amivel játszani se tudok rendesen ).
Az eddigi legrövidebb skin spotlight:
https://www.youtu...tTkEcJRsbM
| Ugrás a fórumra: |