65. rész:
végső ítélet ?! A Legfelsőbb isten végső ereje
Goku és Vegita megtámadja Egyesített Zamasut kí robbanásokkal, de azok eltörlődnek.
66. rész:
Leszámolás! A makacs harcosok csodálatos ereje
Miután a fény gyűrűje megtörik, Goku életét kockáztatja egy támadással, valami furcsa történik Egyesített Zamasuval.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: [img]http://kepfeltoltes.hu/161101/14666209_1685854491743758_1797424915025053890_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Mégegyszer ugyanazt a taktikát nem hiszem, hogy sikerülne eljátszaniuk. Tehát a Mafuba kilőve. Kár is visszamenni a pecsétért. A kí kardosdi sem jön be Zamasu részéről, még egy átdöfés nem jön neki össze. Valami újat fogunk látni. Ha nem is lesz fúzió, akkor egy baromi jó összedolgozást fogunk látni a 3 sajajin részéről. Még van kábé 4-5 rész arra, hogy elintézzék Zamasu-t. Lehet tippelni emberek!
65. rész:
végső ítélet ?! A Legfelsőbb isten végső ereje
Goku és Vegita megtámadja Egyesített Zamasut kí robbanásokkal, de azok eltörlődnek.
66. rész:
Leszámolás! A makacs harcosok csodálatos ereje
Miután a fény gyűrűje megtörik, Goku életét kockáztatja egy támadással, valami furcsa történik Egyesített Zamasuval.
Inkább Goku életveszélyes támadásától törik meg ez a fénygyűrű ami mögötte van.
goku5
Amennyiben, egy mukkot nem beszélsz angolul... igen jó. Főleg ha használni is tudod, nem csak pikk pakk bemásolod a szöveghalmazt és várod a csodát!
OFF vége!
A Mafuba nem ismételhető meg, gondolom én.
Az eddigiek alapján, a legtöbb ellenséggel szemben, egy adott technikát csak 1x használnak/használhatnak sikerrel. Legközelebb az ellen is felkészült lesz vele szemben.
Zamasu megszívta, mivel a meglepetés ereje párosult a támadás nem mindennapi hatása mellé, így a pecsét nélkül is hatást (teljesen legyengítették) értek el.
Még Goku is megjegyezte anno, egy adott támadást, csak 1x alkalmazhatnak vele szemben. másodjára felkészülten várja.
Nevezhetjük e majd sikernek, ha Gokuék győznek, teszem fel már 3szor után kinyírják Zamasut, de ő mindig feléled. Talán ő is majd a végleges halálért könyörög. Ha a mafuba felejtős teknika, mégis csak Zeno marad hátra. Esetleg Bills porlasztó hakai-ja. Vagy sikerülne valahogyan kimosni az agyát, és baromi erős szövetséges lenne. (erre nagyon sok példa volt eddig)
Sosem értettem hogy hogyan tud itt az emberek nagyrésze teoriázni az új részről ami még aznap jön ki angolul,(magyarul még 2-3 nap a felirat általában), mert ahogy látom elég sokan nem tudnak itt angolul.
Én annak örülnék, ha a vegita-goku-trunks trió együtt verné le fusion zamasut, nem zeno, beerus vagy vegetto. Utóbbira ha a következő rész previewjében nem lesz utalás, akkor szinte biztos hogy nem fog szerepelni.
Idézgettek itt dolgokat, akkor én is: Beerus: "A pusztítás istene olyan erős, hogy azt el sem tudjátok képzelni". Jöhetne akár tíz Vegetto, szart sem érne.
Szerintem is, Beerus leverné, akármilyen erős is.
Nem tudom miért nézik itt le ennyire. Ő a pusztítás istene, egy egyszerű Saiyajin-Kaio fúzió meg se kottyanna neki.
A Google fordító jobb mint a semmi, de egy értelmes szöveget viszont nem tud adni, mert csak a szavakat fordítja azt sem mindig jól.
Amúgy teóriázni úgy, hogy van másik oldal ahol nem csak hogy japánul angol felirattal, de nem sora rá korábban mint itt fenn van magyar fordítással is (felirat).
faiden
Beerus nak is megvannak a maga korlátai.
Minden tiszteletem a karakteré!
De, sajnos nem hallhatatlan.
Az eddigiek alapján, egy Goku + Vegeta (akár csapatmunka, akár Vegeto) elleni harc, már 2 esélyes lenne.
De elegendő lehet, Goku SSJB + Kaio ken is az esetleges győzelemhez.
Igaz, Ő a pusztítás Istene, de attól függetlenül, tarthatnak ott a jelenlegi erőviszonyok, melyek fenyegethetik az első ARC ban látott dicsőségét.
faiden
Beerus nak is megvannak a maga korlátai.
Minden tiszteletem a karakteré!
De, sajnos nem hallhatatlan.
Az eddigiek alapján, egy Goku + Vegeta (akár csapatmunka, akár Vegeto) elleni harc, már 2 esélyes lenne.
De elegendő lehet, Goku SSJB + Kaio ken is az esetleges győzelemhez.
Igaz, Ő a pusztítás Istene, de attól függetlenül, tarthatnak ott a jelenlegi erőviszonyok, melyek fenyegethetik az első ARC ban látott dicsőségét.
Nekem nem úgy tűnik, hogy egy kicsit is tartana bárkitől. Szerintem rejteget ő egy olyan erőt, amit majd csak későbbiekben tapasztalunk meg.
Egyesítve 2016.11.01 19:56:37:
Illetve helyesbítek, mert Zeno-tól majd be szarikSzerkesztette: faiden - 2016.11.01. 19:56
Én nem akarom lenézni Beerust, de szerintem a stílusából adódik. Lehet ez akár nagyképűség is mert még nem találkozott olyan erővel ami fenyegetné őt. És a nagy ereje már egy kicsit beképzelté tette. Némi felsőbbrendűség.
De emlékezzünk hogy tűnt fel a sorozat elején mint a gonosz aki mindent elpusztít mindenki fél tőle. Ezután változott kicsit még Zamasu is idegesítette, hogy nem úgy van ahogy ő gondolta. Szóval már kiderült ő se olyan rossz mint aminek az elején beállították.
Faiden
Ezt osztm veled!
Nem hiaba az aki! Csak emlekezzunk vissza: ujjkoppintassal kete robbant egy bolygot. Zamasu mit sem tudott tenni az elparologtatasaval szemben.
Arrol nem is beszelve, mit alkotott az elso saga ban.
Masreszt, halvany lila gozunk se lehet arrol, edz e a hatterben, mikor nincs szemelott.
Ez mar csak Wish tudhatja...