Ejj, szerintem nagyon is gyakran előfordul, hogy bizonyos információt kegyetlen sokáig képes rejtegetni egy karakter, pusztán hülyeség miatt
Átlagos rész volt amúgy. Narutot az apósával jó volt látni

Boruto anime
Én azt hittem lesznek mások is akik megnézik angolul, erre estig nem szólt hozzá senki, mindenki a feliratra várt, amiről azt hittem ma már nem is fog jönni
Egyébként nekem ezzel nem is lenne bajom, csak ezt nem feltétlenül okos döntés eljátszani mindig. Mennyivel egyszerűbb lenne az, ha megmutatta volna és a felnőttek elkezdenének azon agyalni, hogy mi is ez a szem, aztán elfelejtődik. (mivel el kell, hogy a film-es szakaszt átíveljék)
Arról egyébként Borutonak volt valami indoka, hogy miért nem mondja el. Talán az, hogy akkor a felnőttek azt akarnák, hogy a gyerekek ne avatkozzanak bele, és ő maga akarja megoldani, de ez egy akkora baromság...
Hát nem volt felirat, mert elfelejtettem, hogy nekem kéne lektorálni Egész estig nem ültem géphez, és tisztára kiment a fejemből. A fordítás már kész volt négyre. Szóval my bad
És ugyan, ezt nem kell túlspirázni, klasszikus shounen fogás. Majd kiderül előbb-utóbb úgy is.
Én megnéztem angolul is. Csak vártam a feliratra is mivel nem igen megy az angol, pláne a japán.
Szerintem azért jó rész volt.
Tényleg jó volt látni egy kis csatát, hogy mire is képes (vagy inkább hogy mennyire nem jelent gondot) egy Hyuga kláninak Borutó.
Jó volt Borutó is. Mutatott valamennyi jellembeni fejlődést is meg hogy ő se olyan hülye gyerek. Van benne lehetőség és Hanabi is bízik benne.
Amúgy Hanabi is jól néz ki. Bár mit várnánk csak a gyönyörű Hinata húga. De ő itt olyan 25 körüli lehet, de valamikor abszolút nem néz ki annyinak, vagy inkább Borutót tüntetik fel idősebbnek.
Azért a részből nekem hiányzott Hinta!!! Ha már Hyuga klán látogatás ő hol volt? Pont jó lett volna oda.
És persze jó volt Hashi és Narutó beszélgetése is. Csak bensőséges volt, bizalommal teli.
De én azért bízom benne hogy Himawarit is látjuk még sokat a Hyuga házban edzeni. Sokat várok el tőle. Részben is utaltak rá hogy csak tehetséges lehet. És azért bízok benne hogy ő is shinobi lesz.
Amúgy ez a dolog hogy elmondja-e meg hogy nem ezt a részből is lejött ő maga mondta azért van, mert mivel csak ő látja ezért a saját felelősségének érzi hogy megoldja. És azért akadnak már segítő is akárcsak annak idején Narutónak is voltak. Jó volt itt Sarada is. És hogy később miért is pirulnak el egymás előtt valahogy itt s lehetett érezni az okát.
goku neked van valami fétised a női szereplők iránt?
Egyébként Borutót ugyanolyan idősnek mutatják, mint a filmben és a mangában, pedig 2-3 évnek lennie kéne.
Azt mondjuk nem értettem a 1. részben, hogy a "felnőtt" Boruto arca hogy torzult el ennyire és itt nem a vágásra gondolok. Szimplán egy másik karakter. Legalább a 16-17 éves Naruto formájára csinálhatták volna néhány eltéréssel, mint most fiatalkorában.
Mindegy, mivel az a manga alapján készített rajz és várhatóan el telik pár év mire odajutunk addigra majd más arcformát kap.
Nincs fétisem, csak szeretem és hiányolom az ő nagyobb szereplésüket.
Hát a technológiával változik a formázás is bizonyíték rá maga a Narutó 15 éve. De remélem nem a Mangát követi mert az nekem nagyon nem jön be.
Amúgy pont ezt mondom én is hogy pont úgy néznek ki mint a filmben, pedig pár évvel csak fiatalabbak. Sőt valahogy még nekem idősebbnek is tűnnek. A filmben szerintem olyan 13év körüliek lehettek most úgy 10-11 körüliek. De én azt mondanám, hogy sokkal idősebbnek néznek ki.
Amúgy tudja valaki, hogy Himawari kb mennyivel fiatalabb Borutónál? olyan 2-3 év?
Hát Naruto wiki szerint eléggé érdekes.
A movie-ban 12 éves Boruto.
A blank periódusban 5 éves volt, míg akkor Himawari 3, szóval ő szerintük két év a különbség.
A blank gondolom a The Last-ra utal, nem pedig az animére.
Redditen nagyon szépen kilogikázták, hogy mivel megváltozott a rendszer és nincs háború ezért az akadémiába való járás nem valahol 5 éves kornál kezdődik, ahnem 8-10 környékén, ráadásul extra tárgyaik is vannak. Így jobban hasonlít a való világra, ráadásul ez okot ad arra is, hogy Himawari miért van otthon.
A Boruto film 12-13 évesnek írja őt, míg a húga ugye 10-11 ekkor.
Persze azért ezek olyan dolgok amik rajongók által lettek kikövetkeztetve, egyedül a Boruto filmbeli kort ismerjük. Szerintem egyébként most is 11 éves Boruto, a film pedig 1 évvel később játszódhat.
Am nem tudom, nekem már hosszú ideje böki a gondolat a fejemet hogy Naruto miért nem használ klónokat hogy hamarabb végezzen a munkával, vagy szimplán a klónokat használná arra hogy dolgozzanak helyette amíg ő mondjuk a családjával foglalkozik. Anno egy háborút intézett klónokkal, akkor nehogy már a papírmunka ne legyen reális. A mostani résznél meg miért nem kérdezték meg a felnőttek Borutot, hogy milyen a szeme mikor aktiválva van? Jó kiindulópont lenne ahhoz, hogy mi is lehet a szeme. Apróságok de mégis szúrják a szemem.
RambitoD írta:
Am nem tudom, nekem már hosszú ideje böki a gondolat a fejemet hogy Naruto miért nem használ klónokat hogy hamarabb végezzen a munkával, vagy szimplán a klónokat használná arra hogy dolgozzanak helyette amíg ő mondjuk a családjával foglalkozik. Anno egy háborút intézett klónokkal, akkor nehogy már a papírmunka ne legyen reális. A mostani résznél meg miért nem kérdezték meg a felnőttek Borutot, hogy milyen a szeme mikor aktiválva van? Jó kiindulópont lenne ahhoz, hogy mi is lehet a szeme. Apróságok de mégis szúrják a szemem.
Valószínűleg személyesen akarja végezni a feladatait, nem csak közvetve, de ettől függetlenül, használ klónokat, láthattuk néha, hát tényleg használhatna kicsit többet is
Derex- mégis kire legyen fétise, a férfi karakterekre? Tényleg nagyon szép lett Hanabi.
És szerintem Hima és Boruto között nagyobb a különbség, mint 2 év... legalábbis nekem legalább 3-4-nek tűnik. Azért Hima még nagyon kicsi, Borutohoz képest.
wiki 2 évet ír, bár mondom ezek megalapozatlanok. Majd egyszer kiderül.
Egyébként csak azért említettem meg a fétis dolgot, mert kb. minden résznél leírja, hogy milyen szép meg minden, de nem akarom őt ezzel kritizálni, vagy valami.
Amúgy akár lehet a férfi karakterekre is fétise tőlem, szabad világban élünk Néhányat alapból érdekesre csinálnak meg, azt se tudni hirtelen, hogy az lány vagy fiú. Ott van Haku esete pl.
Hát nem tudom, intézze személyesen, de igazából ha klónkat használ az ugyanolyan. Viszont így meg a családját hanyagolja el, ami nem egy normális dolog. Mondjuk azt se értem mi ez a sok papírmunka, a 3. hokagét sohase láttuk ennyit papírozni. Meg nem hinném hogy a Hokagénak csak ez lenne a feladata. Szintén a többi kagét se látni ennyit dolgozni. Ezért nem értem. A jutsuk tanulásánál a klónok használata nem számított csalásnak? Szerintem ugyanmindegy, ha klónokat használ attól még olyan mintha ő intézné, mivel ha feloldja a technikát, a klónok tudása (ez esetben a napi munkavégzés eredménye) átszáll az eredetibe.
Egyetértek. De alapvetően ez humorfaktorként indult Tsunadénél, megmutatni, hogy a hokage élete nem az a mindig-menő-védelmező szerep eljátszása. Narutonál meg egy történeti elem, valamivel el kellett indítani a Borutot, ami nem megy akkor, ha minden tökéletes az életében a srácnak, kell egy alapkonfliktus. Ezt adja meg az, hogy a hokage szerepe miatt nem jut idő a családjára.
Ilyen dolgok felett szerintem szemet lehet hunyni, a cél érekében.
Hinata mindig is az egyik kedvenc karakterem volt. Kinézetre is ő néz ki a legjobban. Hanabi igencsak hasonlít a nővérére. Himawari pedig az aki szerintem az új generációban még leginkább az anyjára tud emlékeztetni és ütni.
Amúgy én is olyan 2 évet mondanék, viszont viselkedésre tényleg nagyon fiatalnak tűnik. Nagyságát ne nézzük, mert gyerek gyorsan nő ő meg inkább ütött az anyjára aki eleve nem olyan magas. Szóval lehet az 3 év is.
De attól még elkezdhetne edzeni. Látjuk Borutó is miket tud már mire akadémiai hallgató lett. Tán még túl sokat is. Narutóék az ilyeneket ott vagy még később tanulták meg.
Narutó meg a munkára én is rengetegszer felvetettem ezt a klón ügyet. De lám ő csak ilyen. És erről is volt szó, hogy több lett a papírmunka a béke idők miatt. Bürokrácia ott is virágzik gondolom. Kapitalista világ van mindent papírozni kell, na meg mekkorát nőtt a falu és még saját vállalkozása is van.
De amúgy Shikamaruta is több melót is bízhatna na meg felvehetne még pár embert maga mellé. Itachi is mondta hogy ne akarjon mindent egymaga megoldani bízzon másokban is. Lát mégsem teszi.
Amúgy a filmben volt tipikusan, hogy mindenütt ott van Narutó a klónjai által. Utcán segít idős néniken. Bevásárol saját magával, Tv-ben szerepel.
És amit főleg mond. Hogy a Hokage irodájában biztos hogy az igazi van, nem hagy ott csak egy klónt. Biztos az eredeti van ott.
Ugrás a fórumra: |