Ez a sport konkrétan a Harcosok Klubja legális sportváltozata. Jól megverik egymást a pályán, hétvégén meg ugyanúgy lemennek az eltört orrú henteshez és vidáman vesznek húst, mintha mi sem történt volna. Egy egészséges társadalomban ilyen lehet.
Duma topic 14
Ishida írta:
Megvan a tökéletes sport, amivel szerintem növelhetnénk a kitört fogak számát a fórumon. Értelemszerűen Gdat csak kommentátor lehet.(Beszoptad Coelho... xD)
Az igazat megvallva teleszkóp nélkül is tudsz szuper dolgokat látni az égbolton. Eddigi tapasztalataim alapján olykor talán érdekesebbet is, mint akik használnak.
Sevanna írta:
Húgomnak van egy egész jó teleszkópja.Egyszer felhozom Pestre és kipróbáljuk, aki benne van.
![]()
Minagi írta:
Baromi ijesztő. Volt szerencsém elolvasni egy Brief WC tisztiót hátoldalát ahol ez volt feltüntetve:
"Figyelem. Bőrirritáció hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Eucalyptol, 2-Methylundecanal-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező! (Mikor a WC-be helyezi az ember ezt a műanyag izét?) HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó öblítés vízzel."
Na végképp elegem van ebből a köcsög Windows 10-ből. Nem elég bazdmeg hogy minden szart feltelepít ami a kínomba se fog kelleni, de most lerendezte a legutóbbi zseniális frissítésük, hogy már mocskos hangja sincs semminek amit hallgatnék. Vicc, hogy telepíteni meg nem engedi a Windows 7-et. Anyátok picsáját...
Az egyetlen pozitív dolog amit a Windows 10-ben találtam az volt, hogy még vissza tudtam állítani a gépre a Windows 8-at.
1 hétig élveztem az "előnyeit". Ha lettek volna lehet fent maradt volna a gépen. ^^
Én visszaállítottam amit tudtam és most... hát addig elmentem pancsikolni.
Btw, hogy csináltad azt, Gdat? Kisegítesz légyszi.
Ugrás a fórumra: |