Aes Sedai írta:
A szerencse az, hogy a Doom2 speedrunner világban soha nincs beszéd nem szokás egyáltalán. Így sokkal jobban bele lehet feledkezni egy videóba.
Az új doom nagyon hozza a feelinget, szerencsére köze sincs ahhoz a doom 3 névre keresztelt valamihez. (ez olyan lehet mint a star wars 1-3)
Kb olyan az új doom = brutal doom+aprítás alatt metál zene.
------------------------------------------------------------------------------
Saphi vagy sabaku fog szülni ha ketten kiválasztották egy hímpéldány hímivarsejtjeit? nyilván együtt fogják felnevelni.
Bár a gyereket már előre sajnálom egy rhaegar+ chris evans szörnyszülött lesz. : (((
Syzygy írta:
Az új doom nagyon hozza a feelinget, szerencsére köze sincs ahhoz a doom 3 névre keresztelt valamihez. (ez olyan lehet mint a star wars 1-3)
Kb olyan az új doom = brutal doom+aprítás alatt metál zene.
Ezt lehet tényleg kipróbálom majd. Jókat írnak róla, olyan értelemben, hogy méltó az ősökhöz. A zenéje tényleg jó, pár videót néztem már róla. Amúgy valóban egy brutal doomos eszement mészárlás az egész.
Története pont annyi amennyi kell, viszont a háttérvilág eléggé misztikus, apró részletekben van adagolva. Ja és szerintem a játékvilág egyik legjobb antagonistája (igazából nem az mert segít és elég komplex) van benne (samuel hayden).
Remélem valami kiegben majd icon of sin (doom2) mellett valami nevesebb démon ellen is lehet menni a szokásos cyberdemon meg spider mastermind után, vagy mutatnak angyali seregeket is mondjuk itt először volt rá utalás hogy nem csak a pokol létezik.
Az érzés, amikor az autocorrect kijavítja helytelenre amit írok. (Aes ne kezdd, helyett kezd.) És mégis lájokják a hsz-t. Azt hiszem ez a szeretet megnyilvánulása a világban.
Története pont annyi amennyi kell, viszont a háttérvilág eléggé misztikus, apró részletekben van adagolva. Ja és szerintem a játékvilág egyik legjobb antagonistája (igazából nem az mert segít és elég komplex) van benne (samuel hayden).
Remélem valami kiegben majd icon of sin (doom2) mellett valami nevesebb démon ellen is lehet menni a szokásos cyberdemon meg spider mastermind után, vagy mutatnak angyali seregeket is mondjuk itt először volt rá utalás hogy nem csak a pokol létezik.
Angyali seregek? Hát nekem eszembe se jutott, hogy lenne ilyesmi, pedig logikus. xD Amúgy a Doomnál sose a történet volt a lényeg, de jó, ha kis lépésekben adagolva kiegészítve a mészárlást derülnek ki azért dolgok.
Te egyébként a Plutonia kieget a Doom2-höz végigvitted? Meg a folytatásait? Az nagyon jó. Meg persze még rengeteg egyéb pályakészlet van, egy pár közüle iszonyúan jól ki van dolgozva.
Ja, meg amit mindenképen ajánlok, készült mobilra még régi javás játékként Doom RPG. Nekem máig az az egyetlen olyan telós játék amire rá tudtam úgy kockulni mint egy PC-s játékra. Alapvetően ez is belső nézetes lövöldözés, csak RPG elemekkel (karakterfejlődés, kicsit részletesebb sztori, stb.) kiegészítve. De nagyon el van találva, a fegyverek szörnyek pályák ugyanúgy néznek ki benne. Csak láncfűrész helyett balta van benne. Én még régi butatelón játszottam billentyűzettel.