Tényleg azt valahogy meg lehet csinálni, hogy ne lehessen egyszerre lájkolni meg dislájkolni egy hszt? Vagy az nem lenne PC a skizókkal szemben?

Duma topic 14
Hagyjuk bent mindkét opciót. Bár ha a jó énem előtör és a másik meglátja, általában törli a Lájkot, de nem ad Dislikeot.
Huh gyerekek, ez a Black Sabbath istentelenül, kibaszott jó volt. Főképp bő 40 éves számokat toltak, de semmi gond nem volt velük. Ozzy meg lassan 70 éves korára futkosott, ugrált, tapsikolt, meg vízzel locsolta az embereket. Ez a csávó élő rejtély a tudomány számára.
Az érzés, amikor hosszú nosztalgia után rájössz a Lélekhugoddal, hogy valójában akkor se tudtok utálni egy embert sem, ha meg vagytok győződve róla, hogy úgy van. Amikor valami felsőbb tudatod bírálja el mindazt, amiről biztos vagy benne, hogy úgy van és mégis érzed, hogy nem...
Sabaku írta:
Ezt te sztm a Szivárvány Angyali Áldása fórumra akartad írni.
"Most már tudom, hogy a halál nem rosszabb, mint az alvás- amikor meghalunk csak megszűnünk létezni, nincs miért aggódni!"
Ja, az anyag nem semmisíthető meg csak így. Nem megszűnsz létezni, csak atomjaidra rohadsz, bár lehet, hogy ezekben a filozófiai magasságokban már mindegy.
Na, a Facebook elém lökött valami Trónok Harca "Ki vagy a -||- ?" és hát csak azért is kitöltöttem.
Daenerys Targaryen lettem.
"Rendkívüli bátorságoddal kivívod környezetedtől a tiszteletet, hiszen a legreménytelenebb helyzetekből is kihozod a maximumot. Igazi csapatjátékos vagy, segítesz a hátrányban lévőknek is, ezért mindig áll mögötted valaki, akiben megbízhatsz a nehéz időszakokban. Azért néha érdemes a hátad mögé is lesni, mert sokan irigykedhetnek a sikereidre!"
Mivel vagytok GoTosok bőven, gondolom kiteszem, hátha érdekel valakit.
http://daily-inde...isegteszt/
Jon Snow
"Minden kezdet nehéz, még akkor is, ha előnyökkel indul az ember a kiszabott úton. Erről az útról kizárólag a jó cél érdekében térsz le, mert nem hagyod, hogy mások határozzák meg, mit diktáljon a becsületed. Többnyire hűséges vagy fogadalmaidhoz, de vigyázz, vannak, akik megkérdőjelezhetik elkötelezettséged! Harcolj az igazadért, de vizsgáld meg a dolgokat a másik oldalukról is."
Nem tudom, hogy örülnöm vagy félnem kéne?
Ugrás a fórumra: |