Végre felhozok egy Nkw szellemiségéhez méltó témát és elsiklotok felette? Ezért vész el Európa.
Duma topic 14
Belegondoltatok már, hogy Európában folyton elkényelmesedik az uralkodó civilizáció, jön egy barbár népvándorlás, elsöpri és a romjaiból megépíti a saját civilizációját, majd 1000-1500 év múlva ctrl+c - ctrl+v?
Am az emberiség új centrumterülete Kína és a szomszédsága lesz. Ez nekem jó. Az egyik kis barátosném írt egy felsorolásszerű beadandó munkát arról, hogy a Magyarországon végzett vietnamiak hol helyezkedtek el hazatérve és volt ott a párttitkártól kezdve, az állami cégvezetőn át, az intézetigazgatóig minden. Ha van egy kis szerencsém, ők is sokra viszik és nem felejtik el, hogy jófej voltam velük.
5CP Keiter írta:
Amíg széthúzás van a természet fogja majd térdre kényszeríteni ezt a vak és ostoba emberiséget, akár tetszik, akár nem. Ha máshogy nem tér észhez. Amíg az anyagiakon megy a sírás meg az egymással való hadakozás a téma, addig nincs sínen a helyzet, ami rohamosan romlik, nincs sok idő. Korán sincs annyi amennyit sokan hisznek.
Belegondoltatok már, hogy Európában folyton elkényelmesedik az uralkodó civilizáció, jön egy barbár népvándorlás, elsöpri és a romjaiból megépíti a saját civilizációját, majd 1000-1500 év múlva ctrl+c - ctrl+v?
Igen gman. Kína lesz a legerősebb valószínűleg. De Európa helyzete nem ilyen egyszerű azért. A nyugat aljasodik el. A kelet nem fog. Nem is jellemző rá. Kelet alatt Oroszország térségét értem. A nyugat viszont ebből nem fog felállni, mert most nem a hunok lesznek a barbárok, hanem az arabok és ahová ők beteszik a lábukat, ott véget ér a kultúra. Úgyhogy ebből legalábbis nehezebb lesz felállni. Ilyenkor szoktak jönni, a középkori arab tudománnyal.
De az, hogy rátelepedtek az antikvitás kultúrájára és nem egyik pillanatról a másikra rombolták le, nem olyan nagy eredmény. A lényeg. hogy sikerült lerombolniuk.
Az ázsiaiak viszont tényleg fantasztikusak. Képesek nem az individualitásban gondolkodni, hanem, hogy mi működik a társadalomnak. Bár ott nagy előnyük, hogy nem terjedt el a liberalizmus és mivel más filozófiai alapja volt a kultúrájuknak, nem váltak gyökértelenné. Európa értékek szempontjából kiüresedett és az elsőrendű érték az érzéki vágyak kielégítése lett. Jó lenne, ha ez Európában is elterjedne, de megmondom őszintén nem látom, hogy hogyan fog. Az európai ember olyan, mintha be lenne oltva ideológia ellen.
Érveim? Hol érveltem? Én időt nem szánok erre a témára, kisebb dolgom is nagyobb annál. Lásd, inkább farmolok a Naruto topikokban.
A nyugat aljasodik el. A kelet nem fog.
Az európai ember olyan, mintha be lenne oltva ideológia ellen.
Ezt a kis barátaim ázsiai szemmel úgy fogalmazták meg, hogy Európa ciklusosan elpusztul és újjáépül, míg Ázsia (a Távol-Kelet) ciklusosan felfrissíti magát.
Segítsen valaki megfejtni egy aluljáróban olvasó grafitit.
,,Sok a zsidó
--||-- a cigány (Igen. Tényleg ilyen suttyók, hogy ismétlőjelet tettek.)
Hülye magyar
mást ne kívánj"
Mi van? Mit ne kívánjunk? Arra jutottam, hogy talán a migránsokra utal, de azt meg nem akarják a magyarok. Akkor miért hülyézi le őket. Miért hülyézi le őket, ha ő is magyar. Nyilván ez a logikus. Annyira érthetetlenül lóg a levegőben ez az idézet. Idegesít.
http://www.gyakor...t__oldal-3
Lol, a 33%-os kommentje. Öröm nézni, ahogy szarrá oltják.
Bent szoktam hagyni a kulcsot a zárban. Az előbb zajt hallottam odakintről, olyan volt, mintha valaki ki akarná nyitni az ajtót, aztán abbamaradt. Azért kimentem az előszobába, megnézni, mi az. A bejárati ajtóban himbálózott a kulcs (vagyis a többi, ami rá van kötve), mintha valaki be akart volna dugni egy másik kulcsot. A kukucskálón kinézve nem lehetett látni semmit, mert nem volt felkapcsolva a lámpa.
Nincs lakótársam.
Be kéne szerezni egy pisztolyt.
Amúgy se szabad kinézni azon. Sok filmbe akkor lövik fejbe az embereket ha belenéznek.
Ugrás a fórumra: |