Hol laksz, ha nem titok? Egyébként bölcs döntés benne hagyni a kulcsot és kicsit elfordítva, hogy ne lehessen kitolni.
Nekem egyszer egy cigó nyomkodta a kilincset, mert nem nyitottam ajtót azt kicsit meglepődött mikor kilibbentem elé. Jött az ő csak égőtárul nem akarok-e venni. Fíreg.
Nálunk nagy feeling, ha gyanús zajt hallok. Megyek le baseball ütővel és kiabálom, hogy megöllek.
Saphi. Gondolom értesz hozzá. Mennyire lehetne módosítani az emberek genetikáját már ma, a születéskor, ha a tudomány etikusnak tartaná? Miket lehetne elérni?
Attól függ egyébként, mire célzol. Monogénes dolgokat lehet módosítani, de a fontosabb emberi tulajdonságok nagy része (erő, ész, bárminemű tehetség) több gén által szabályozottak, amiket nem ismernek még igazán. Még a monogénes módosítás is bajos, általában vírusokkal inzertálnak be dns-részleteket, ami egyrészt véletlenszerű, másrészt nem várt következményei lehetnek, ami az élőlény halálával vagy fogyatékosságával jár.
Hol laksz, ha nem titok?
Jó helyen lakom egyébként, nagyon biztonságos környék, révén mellettünk van a milliomosok lakóparkja, így amióta itt vagyok, nem hallottam még semmilyen zűrös esetről. Amúgy valószínűleg a felső szomszéd, aki egy barom, félrészegen tántorgott haza, és a sötétben eltévesztette az emeletet. De azért beparázik az ember ilyenkor, főleg ha egyedül van.
De egyébként idegen kb. sosem jár a lépcsőházban, a lakók sosem engedik be, a lenti atombiztos ajtón meg úgysem lehet bejutni csak úgy. De azért elfordítottam az ajtón azt a böhömnagy reteszt is, amit kívülről nyitni se lehet, fő a biztonság.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Nem kell ehhez istent játszani, abból úgy sem sült ki soha jó. Csak diaszpórában kell élni, a méltatlanokat kivetni magadból, eljátszani az üldözött és ártatlan áldozatot, és közben beépülni mindenhová, és évezredeken át minden szembejövő birodalmat belülről szétrágni, mint szú a fát.
Az istenkomplexus se árt.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Én személy szerint elég visszataszítónak tartom a mellimplantátumot. De, egy ilyen sztori...
Megérte betenni. Tompította az esést.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Az a baj, hogy...szerintem ezt az egészet egy anyaországi nem érti meg. Vagy ha meg is érti, semmiképpen sem érzi át.
És... ez hatalmas baj. Mert nem kell itt "mindent vissza!"-zni, meg mocskos Romániázni, és mocskos Szlovákiázni, nincs értelme. De... felejteni nem szabad.
És én tudom, hogy a nagyapáméknak mit kellett átélniük Trianon után, majd amikor megint elszakították őket, 45 után.
"Nem kell beszélni róla sohasem, De mindig, mindig gondoljunk reá. Mert nem lehet feledni, nem, soha, Amíg magyar lesz és emlékezet, "
Félig erdélyi vagyok (anyukám részéről), és félig felvidéki. És sajnálom azokat, akik szerint ez nyáladzás, bár a videó kétségtelenül kicsit erőltetett, de nem ez a lényeg, hanem amit ki akarnak fejezni, az pedig tényleg...gyönyörű.
Borzasztó, hogy mennyibe nézik az embert és a Magyart. Noha én még mindig állítom, hogy ember-ember, akármennyire is próbáljuk beosztani őket, mindenki a faj része és a jövő közös. Megvan a következménye a tetteknek.
Mindenesetre én nagyon sajnálom a nénit. Már csak azért is, mert a lehető legtöbb öreggel ha van módom beszélni vagy tudok segíteni, szoktam kérdés nélkül, a legtöbb elképesztő tudással és hozzáállással rendelkezik. Aztán nézzünk rá a mai generáció pusztító, mindent lenéző és felnyársaló tömegére...
Számomra meg az, hogy Dél-dunántúli vagyok, sokkal fontosabb, mint a magyarságom. Ha bárhová vetne a sors, nekem nem Magyarország hiányozna, hanem ez a vidék, mert itt vannak a gyökereim, nem az Alföldön, itt van a népem, nem a Bakonyban, ennek a földnek tartozom, nem annak a nagy egésznek, aminek a nagyobb részéhez nincs közöm, fizikailag.
Látod, nem vagyok hazátlan, csak nem mondom hazámnak azt, amihez semmi személyes nem köt.