Én sem élvezem Aes, de hivatalból megindítom az eljárást, ha ilyesmivel találkozom.
Duma topic 14
1. Minden, amit a másikban kritizálok - ami ellen harcolok - az Bennem is Bennem van.
2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál - és azt sértőnek találom - az nincs feldolgozva még Bennem.
3. Minden, amit a többiek kritizálnak Bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni - és, ha ez engem nem sért -, akkor az az Ő feldolgozatlan problémájuk, tökéletlenségük, melyet Rám vetítenek, mert nem tudnak szembenézni vele Önmagukban.
4. Minden, amit én a másikban szeretek, az Bennem is megvan, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg. Ha azt gondolod, hogy minden valaki más hibája, akkor sokat fogsz szenvedni. Amikor rájössz, hogy minden Önmagadból ered, akkor megismered mind a Békét, mind az Örömöt.
Gdat88 írta:
Én sem élvezem Aes, de hivatalból megindítom az eljárást, ha ilyesmivel találkozom.
5CP Keiter írta:
Nem mindenki érhet fel erre a szintre. Várjunk 10-20 évet. Kezdem érezni, hogy csak akkor lesz minden világosabb nektek is. Ha lenne még motivációm magyarázni nem tudnám le ennyivel. Megártott a marsi élet.
Hát az én szintemre nem is fogsz soha, tíz meg húsz év múlva se.
Annyira elfilóznék részegen egy fórumtalin veled Saphi.
Masashival vitatkozni nem sok értelme van
saphira, én csak jót nevetek rajtad. Ennyi, nem több. Feltűnhetne már.
Gdat88 írta:
A parazita lét önmaga büntetése, mert hitvány.
5CP Keiter írta:
saphira, én csak jót nevetek rajtad. Ennyi, nem több. Feltűnhetne már.
Minden, amit a másikban kritizálok - ami ellen harcolok - az Bennem is Bennem van.
Sabaku írta:
Stance kéne még ide, persze, már így is átveszik a szerepét elegen.
Ugrás a fórumra: |