Nekem igen tetszett ez a rész. Persze hazudnék ha azt mondanám, pár dolgot nem csináltam volna másképp. Szivesen néztem volna még 2-3 részen keresztül a harcot, azzal se volt bajom, hogy Trunks vitte be a végső csapást ez mégis csak az ő idővonala, itt neki kell rendet tenni. Hogy mért is lett ilyen tápos azt laszlo222 nagyon jól leírta.
Viszont megnéztem pár régebbi részt és feltünt valami. Gowasu említi a potarak színét és azok rangját. De ahogy néztem ez se a 10-es, se a 6-os univerzumba nincsenek jelen. A tizesbe Kibiton (az övé világos kék) kivül mindenkinek sárga van. A hatosba, már amennyi istent onnan láttunk, ott sötét zöld volt. Viszont az övüké nem is volt olyan mint a többi. Hiányzott a gömb és a "lánc" közötti aranyozott cucc.
Gohané meg sötét kék volt, de ő nem isten szóval ez annyira nem fobtos info.
Eszembe jutott még valani a potara fuzioval. Ugye az istenekre és a halandokra hato különböző szabályok. De ha Goku ujra ssjg lenne akkor ugye ténylegesen istenné vált. Na és így fuzionálna Vegitával akkor lehetséges lenne, hogy végleg megmaradna a fúzio? Vagy mivel az ssjg is véges ezért akkor is szétválnának.
Na mindegy ez már inkább csak az én agymenésem.
Szerkesztette: deadtom - 2016.11.14. 14:40