Kicsit nagy a távolság XD de simán, tudom régen hol lakott. Viccet félretéve. Megtámadtak a régi érzések, megyek elszívok egy cigit meg van még tortám is. Fuckdatshit. kemény leszek leszarom.
Duma topic 14
Ő egyedül erre képtelen ma már. Öreg. Masashi nélkül csak félig ember.
Eper.. Najó, neem, ez így nagyon olcsó poén lenne, csak mert pont azt eszek. Szóval E/3-ban beszélsz az egyik korábbi felhasználó nevedről?
Aranyos.
Nem tudtam hogy ennyire összemelegedtetek amúgy Coelhoval.
De tényleg, hát te itt voltál helyette. Mondjuk pirítgattál is, bár hallgatnék rád ilyenkor.
Hm, hihetetlen hogy mi mindent talál az ember a régi holmijaiban. Sikerült 500Ft-ot bányásznunk egy hetedik osztályos farmerben. Úgyhogy azt hiszem este irány a kocsma öcsivel. Kezd elvonási tünetem lenni.
Na szóval!
Ha beírom kékkel, hogy elég volt a hülyeségből, azt jelenti, hogy elég volt a hülyeségből. Nincsenek értelmezési lehetőségek, különböző magyarázatok, stb. Ott és akkor azonnal abba kell hagyni. Itt komolyan nem tudom pár embernek milyen volt a szocializációja, de az óvónénik annak idején nagyon elbaszhattak valamit, ha nem sikerült megértetni az érintettekkel azt, hogy minden közösségnek vannak szabályai és azokat be kell tartani, továbbá pedig, ha az erre illetékesek (pl. maguk az óvónénik) felszólítanak a megfelelő viselkedésre, akkor fokozottan oda kell figyelni, nem ám, hogy még a pofánkat járatni.
Itt ez a szabály. Aki forradalmárkodni akar csinálja máshol. Van épp elég ok lázadozni a való életben is, nem itt kell szimulálni a szabadságharcot.
Páran kibaszott értetlenek tudtok lenni néha, komolyan....
24 óra témalezárás.
Moderátor
Egyesítve 2016.06.06 17:14:37:
Téma újra megnyitva.
Moderátor
Azta, eltelt 24 óra. *-*
Van egy tantárgyam, neve: EU integráció. Nagyon izgalmas, amúgy tényleg vannak érdekes részei, nade két tanár tartotta. Egyik az alsó nagy előadó teremben (a nő) a másik a felső nagy előadó teremben (a férfi). Mikor vizsgázunk, egy időpontban összesen 75 ember fér el és mind a két tanár ott van. Persze van beugró, majd szóbeli, nade. A férfi nagyon kedves, normális, érthetően magyarázz és nem basztat a vizsgán. A nő gonosz, mindenkit megakar buktatni és nála olyan 1-3 ember megy át, ha átmegy. Mikor bemegyünk a terembe, ketté választják a csapatot, az egyik a férfinél, míg a másik a nőnél szóbelizik... Alig várom a szerdát, hogy megtapasztaljam milyen, vagy csak rémhírek ezek. *-* XD
"Ki vagyok én? Feri. Miket szeretek:
- Szeretek utazni, fél éve voltam a szomszéd faluban is, de gyalog, mert nem jár busz, a biciklimet pedig ellopták.
- Szeretek bulizni, általános iskolában voltam a farsangon, és megnyertem az első helyet mert azt hitték, hogy parasztnak öltöztem, pedig csak néző voltam az ünnepi ruhámban.
- Volt már párkapcsolatom is, 7 évig jártam valakivel, csak neki nem szólt senki.
- Megviselt a szakítás. Nagyon érzékeny vagyok! A múltkor például rám esett egy gerenda és majdnem sírtam.
Ideálom:
- Legyen meg az összes végtagja, legyen erős, bírja a hideget és a szúnyogcsípéseket. Örülnék, ha sportos lenne, mert sok a kutya a környéken és a csősz is nagyon jól céloz.
- Legyen házias, szeresse a zsíros kenyeret hagymával vagy hagyma nélkül, de eheti zsír nélkül is.
- Szeresse az állatokat etetni, kiganézni stb. Szeresse a friss levegőt, mert a tanyán csak az van.
- Legyen ápolt, mert hamar elfertőződnek nálunk a sebek. Szeresse a természetet, mert a tetőt már eltüzeltem. De látszanak a csillagok, ezzel együtt sajnos beesik az eső, a hóról nem is beszélve.
- Legyen odaadó, mert nekem nincs pénzem és remélem, hogy neki lesz."
Ilyen meghatóan őszinte társkeresői adatlapot is ritkán látok. :'(
Én is szerdán vizsgázom *-*
Am Mini nekem is volt hasonló tárgyam, mármint olyan szempontból, hogy ketten vizsgáztattak, az egyik kedves a másiknál meg alig mész át, először volt egy kidolozandó statisztikai feladat, majd szóbeli, jelentkezni kellett, ha elkészültél a kidolgozással és odament hozzád vizsgáztatni amelyik éppen szabad volt, valahogy mindenki csak akkor lett kész amikor a kedves végzett valaki vizsgáztatásával, dehát sajna, ha nem pont hozzád jött oda, akkor szívás volt a vizsga. Én még a mai napig nem jöttem rá, hogy hogy lett meg a tárgy pedig 4 éve volt, de idén már elkezdtem kapizsgálni végre a drága biometrián tanult néhány bonyibb anyag igyakorlati hasznát.
Utálom a gazdaságtan tanszékünket olyan unalmas dolgokat tanítanak, na jó marketingen a Coca vs. Pepsi videók nézése vicces volt, de a vizsga anyaga annak is magolós hülyeség volt, az innovációs menedzsment meg méguncsibb. : ( Pedig igazán lehetne ennek is gyakorlatorientáltabb oktatása.
Minagi írta:
Witcher könyveket olvasd el és játszd ki a 3. részt. Jobb.
Ha lenne jó net, most kapnál egy "you're goddam right" gifet. De nincs jó net. Ezért gif sincs : (((
Holnap levágatom a hajamat. Nem tudom milyenre de a sokkal rövidebb lesz mint most. Nem tudom milyen lesz. Mennyire változtat majd az összképen, ront javít de megy a haj. Munkát nem tudom hogy fogok találni. Elkezdek megint aktívan keresni. Kezdek magammal valamit. Maximum elbukok újra. Abban meg már van tapasztalatom.
Mindenki hajviseletet vált? Van aki bekékül, más bezöldül, ez megkopaszodik, azt megkurtítják.
Már csak be kéne fessem vörösre a hullámos hajam és én is frissnek mondhatnám magam.
Ajj végre végigértem az összes diasoron, holnap meg kéne még őket tanulni, de semmi kedvem sincs, ma az olvasásnál mikor csak 5 dia volt hátra is már teljes bőghetnékem volt. Holnap ráadásul 7-re kell mennem dolgozni (és már a dolgozni helyett is majdnem tanulnit írtam), habár legalább korán végzek és tanulhatok sokat muhahahaaaaa! Utána lesz pár nap pihim ésssss tanulhatok újra, mert vizsgázni jó! Ejj még egyéni tanrendes jegyzőt is le kell adnom, meg e-mailezni tanárokkal uh de jó!
Ugrás a fórumra: |