ha erzának ilyen ereje van ami szerintem nevetséges, akkor ajeel ellen miért nem láttuk, pont ott ahol a legnagyobb szükség volt rá? Az emlékzombiknak miért kéne a meghökkenéstől eltűnniük? Urról azt mondták ha élne a tíz szent mágus tagja lenne ( amiről mint megtudtuk nem jelent semmit)
Nekem az a bajom az egésszel hogy megint erza. Nem, ez Kagura harca kellett volna hogy legyen és annak hogy végleg túltegye magát Simonon. Ezt utálom minden shounen mangában mindig csak a népszerűségi mutatókat nézik és azt szerepeltetik a legtöbbet. Itt erza meg natsu, a bleachben meg kenpachi. redva idegesítő

Vagy lemarattam valamiről ?
Eddig sosem volt olyan, hogy ne lett volna! Igaz én nem nagyon értek hozzá de nem hiszem, hogy olyan egyszerű a megvalósítás mint elsőre tűnik. Lehet a beszerkesztő vagy a lektor éppen nem ér rá, majd behozza. (Vagy a fordító, hahah
)

Így viszont holnapig várnom kell. Régen volt, hogy ennyire vártam az új FT mangát pedig nem egy túlzottan epic dolog folytatása következne. Azt meg főleg nem várom, hogy segberúgják az egyik legtöbb potenciállal rendelkező ellenséges mágiahasználót