Én is ezekre emlékszem és ilyen következtetésekre jutottam a megfigyelés színével kapcsolatban.
És más valóban a két haki természete, de én nem tartom elképzelhetetlennek a fegyverzet színévvel való születést, mivel így születni eleve ritka, mint Azia esetében. És mivel ilyen a természete könnyebben születhett valaki vele. A fegyverzet színével való születés talán még ritkább lenne talán milliárdból egy vagy valami hasonló óriási szám.
A két ága a fegyverzet színének nem következtetés: az alap tulajdonságáról gondolom nem kell beszélni, hiszen vagy magadat erősíted és véded magad vagy egy tárgyat ruházól fel vele pl.: Zoro a kardjait, vagy az amazonok a nyílaikat (ami érdekes, hogy tovább fent áll mint hogy csak a testévvel lenne kontaktusban). A tárgyak fizikai manipulálását a One Piece TV Special 10 - A Nebulandiai Kaland-ban volt látható ahogy Komei tudja befolyásolni a legyezőjének hosszát és méreteit. Ebből gondolom, hogy jobban is ki lehetne terjeszteni és egy ilyen képességgel születet személy még képes is lehetne rá, ha egyáltalán született valaha az OP világában.

tök menő csak nem raális ennyi.