Hát, én egyszer kezdtem neki egy olyannak, amiben nincs benne, de amikor kb. a 4 percnél valami gravitációfilozófiai elméletig jutott el már fasz tudja honnan, én is úgy döntöttem, hogy ezt most skippelem inkább. Kell ő oda, na.
Látom, ha meghallod a Mel Gibson, Jézus és Passió szavakat egy mondatban, máris felébred benned a jew rage, aminek lételeme, hogy rejtetten másokat alázzon.
Többet tudsz a népemről mint én.
Ezeket fészbúkon találtam:
Passió 2 - A feltámadás kora.
Passió 2 - A megváltó visszatér.
Passió 2 - Jézus újra töltve.
Passió 2 - A bosszú feltámad.
Passió 2 - Egy élet nem elég.
Passió 2 - Újra a kereszten.
Passió 2 - Isten bosszúja.
Passió 2 - A feláldozható.
Passió 2 - Ha eljön Jézus.
Passió 2 - Jézus Amerikában.
Passió 2 - A halhatatlan.
Amúgy az egész arra fog kimenni, hogy Mel Gibson megint széjjel korbácsoltathassa magát.
Isteneeeeem Mel Gibson ezt hogy gondolta? Ki ad erre neki pénzt? Már csak kíváncsiságból is megnézem ha engedik elkészülni. Sportban kifejtettem véleményem a francia román meccsről. Van még bátor aki kipróbálta a hearts of iron 4-et. Egy icike picikét nehéz de hát paradox.
Mel Gibson ezt hogy gondolta? Ki ad erre neki pénzt? Már csak kíváncsiságból is megnézem ha engedik elkészülni.
De most komolyan... miért ne csinálhatnának folytatást? De tényleg nem értem ezt a nagy felhördülést meg felháborodást. Ja várj, te is csak szimplán szűkagyú vagy, aki meglátja, hogy az idióta birkák felháborodtak valamin, és te is háborogsz, hogy menő légy. Bocs, nem szóltam.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
A kibaszott 300-nak volt második része, most ezen lepődik meg mindenki? Főleg hogy az elmúlt évtizedben fél Hollywoodot rebootolták. Az X-mennek mondjuk jó tett, másnak nem annyira. Bár a Tomb Raider Alicia Vikanderrel lehet nem lesz rossz.
Na ennyit arról, hogy klónok vagytok. #teamsaphiku
Amúgy Capac találtam egy aranyos rasszista poént a Witcher 3-ban:
Geralt : Az arcomat nem púderezik be?
Komornyik : Nem, az úriembernek elég világos a bőrszíne.
xD
Amúgy ez csúnya lebukás volt Coelho. Most kiderült, hogy nem te vagy apu, hanem csak apu álspiritualista boxer alsója vagy...
Röviden fogalmazva egy életművész Farkas Attila Márton, ha tágabban akarunk beszélni, akkor egy nagyon sokrétű értelmiséginek hívhatjuk őt. Akik nagyon keményen undergroundok, azok még a Tilos rádióban is hallgatták őt, eredetileg régészként kezdte az életét, lett belőle egyiptológus. Teingl-Takács László Buddhista főiskoláján oktató, publicistaként sokszor bemutatott annak a jobb oldalnak, akik között egykoron ő is tag volt. Még a Kisgazdáknál tag is volt , ha jól emlékszem. Mi prolik meg a leginkább onnan ismerjük FAM-ot, hogy Puzsér Róbert nagy haverja és közös műsoruk is van a zsidó negyedben. Érdekes FAM politikai álláspontja, mert balos, de vitte magával az antiszemitizmust a jobboldalas korszakából magával. Ja és részese volt az LMP alapításának. Nagyon röviden ennyit érdemes alapvetően leírni róla, érdemes az " Apu azért iszik, mert te sírsz" rendezvényeket vagy látogatni a Mikában, vagy youtube-on visszahallgatni az adásokat. 300 Forintért szórakoztatják Puzsérral a népet.
Főleg hogy az elmúlt évtizedben fél Hollywoodot rebootolták. Az X-mennek mondjuk jó tett, másnak nem annyira.
Na ennyit arról, hogy klónok vagytok. #teamsaphiku
Batman, Majmok bolygója, Star Trek, James Bond, Mad Max, Dredd.
Ne aggódj, van jobb platform, ahol Yennefer van kirakva...
[img]http://dc472.4shared.com/img/BNqKbMOh/s3/if_you_know_what_i_mean_mr_bea.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Amúgy FAM-ra visszatérve politikailag így volt/van a nézete:
Jobb oldal - Bal oldal - Jobb oldal.
Kaze:
Érdekes, hogy példának hozod fel a James Bondot. Pedig ugyanaz játszódik le benne, mint a Watchmen adaptációban. Komolyabban véve annál, aminek eredetileg szánták. Ott mondjuk ezt negatívumnak hoztad fel, itt viszont pozitívum?