Láttam, de én nem nézek spoilereket. Vagy legalábbis baromi ritkán.
Kristof- ha késő délutánig nem jön, akkor 99%, hogy aznap már nem jön fejezet.
Reméljük holnap.

One Piece manga
Oda követi a véleményemet vagy mi? 
dungeonlord írta:
Luffyval az a legnagyobb probléma,hogy az átlagos támadásai Gear nélkül,gear2-3 mind gyengék az erősebb kalozók ellen.Gear 4 az egyetlen képessége,amivel képes az erősebb ellenfelek ellen harcolni.De csak 5-3?percig.
Így utólag visszagondolva szerintem Naminak nem szabadott volna beleavatkoznia a harcban.
Szeretem a Cracker vs LuffyxNami küzdelmet,de így Luffy karaktere nem fejlődött semmit Doffi óta.A végeredmény ugyanaz lett.
Oda max saját magát követi. Mindenkinek nyilvánvaló a Doffyval való harc óta hogy a g2-3 nem ér semmit a nagykutyák ellen. Ehhez nem kell se prófétaság se nagyobb megfigyelőképesség. Minden hibájával együtt ez így is az egyik legjobb arc.
Ami nekem nagyon tetszett a fejezetben az Perospero. Így kell viselkedni egy embernek akinek 700 milla van a fején. Hiányzik a karom? F*ck this sh*t, protézist fel, cukrot Mama alá és nyírjuk ki őket.
A 9. oldalon Big Mom jobb karja sérült?
Elég durva hogy megint ott tartunk hogy túl gyengék.
Ha belegondoltok a történet szerint kb 1 hónap múlva Wano-n lesznek.
Ahol le kell győzni egy Yonkout.
Katakuri nekem sokkal erősebbnek tűnik Crackernél.
dungeonlord az nem a te véleményed hanem Oda mondatta el Doffyval.
Hiei írta:
Oda mestere a Rurouni Kenshin írója, amiben a végén meghal a főszereplő. Ha valaki tehát pont Oda az, aki tudja mennyit tud a végén jelenteni egy karakter halála. Így egyáltalán nem zárható ki a dolog.

dungeonlord írta:
Ha nem lenne ilyen ostoba Yonko

Főleg Prométheusz... legyengült, vagy mi? Miért?
Cracker ellen, nem? Biztos nem véletlen, hogy most bedobta őt Oda.
Egyetlen dolgot láttunk, hogy megérezte, és az Luffy King Kong Gunja.

dungeonlord írta:
Érdekes észrevétel Afr,akkor azt a robbanást még Anyuci is megérezte xD
AFR írta:
Az nem sima Kong Gun volt?
http://naruto-kun...ece/871/10
http://naruto-kun...iece/878/8
Pedro robbanása érződik a jobb karján.
Itt alul látszik, hogy a bal oldalára esik, ergo a jobb oldaláról kapta a robbanást.
| Ugrás a fórumra: |