Egy paprikás krumpli mindig jó És nem értem mi a baj Margaery melleivel.
Duma topic 14
Ez nagyon finom szokott lenni és elég egyszerű elkészíteni:
http://ketkes.com...n-csabito/
Köretnek meg az jó hozzá, amit éppen kívánsz.
Krumplis tészta vagy gulyás leves pogácsával. Ezer éve nem ettem Ha csinálsz fagyaszd le és, ha találkozunk hozd el nekem
Előre is köszönöm.
Mióta egyedül élek befizettem kajáldába és bár nem voltak nagyok az elvárásaim azt sikerült messze túl szárnyalni. Nagyon jó a kajájuk teljesen meglepődtem. Már jó ideje eszem, de még egyre se tudtam azt mondani, hogy na ez most rossz volt. Sőt!
Áh tésztát a napokban csináltam. Persze sok féle van meg minden, de most húst akartam. Meg is lett; Mustáros-hagymás sertés tarja krumplipürével, viszont nem volt a Lidl-ben krumpli... MIAZ HOGY NINCS KRUMPLI?
Najó, Hiei egyszer csinálok, lefagyasztom és ledobom Fehérvárra. UH, de gulyás bográcsban nagyon jó. Kiskoromban sokszor csináltunk kint a tüzön. *-*
Amúgy kössz a tippeket, Vera már felment egy étterem honlapjára és úgy próbáld ihletet adni 52ezer forintos kajákkal. XD
Mi az, hogy nincsen csirke!?
https://www.youtu...JfVS5h542w
Szerintem, általában csak én szoktam kommentálni az avádat. Igaz ez a Signre is.
De, a régi még mindig inkább te. Én szerintem sose fogok megszokni mást. Ha csak nem hívlak újra úgy, hogy Raimi.
A Dragon Balt csak szégyellni lehet.
Masashi, ez egyelőre béta, csak most néztem újra az animét és megint nem tudok róla leszakadni.
Sabaku pont azt írtam, hogy alap.
A msik meg hogy láttam az Angel Beatst már vagy tucatszor, az hogy csak most raktam ki, nem jelent semmit csak azt hogy imádom. Az elit alakulatos kombó sem azért volt kint mert akkor láttam először. És én nem is szóltam le azt, hogy megnéztél egy olyan sorozatot amit már mindenki látott 15 éve.
Amúgy Mini még nem látta. Legalábbis télen amikor mondtam neki akkor még nem.
Akkor máshogy kérdem, a Fate/Zero mióta nem komoly? Vagy ami alap az nem komoly? Meg az Another és Kara no K miért van ugyanebben a kategóriában? Nem értem mi alapján osztályzod ezeket. A f/z zseniális, a Kara no olyan parasztvakítósan áldeep, hogy már nekem kínos, az Anothernél meg anime még nem baszott fel jobban a rossz írással.
Az AB meg olyan mint a HP kb, alapcucc, kiteheted persze, de hát minek.
Semmi komoly alatt ironizálni akartam hogy ilyen animéket mutogatok a 13 éves unokatesómnak. Mondjuk, írásban nem jön át, az igaz. Vagyis brutális, komoly, sötét animéket.
A Fate tagadhatatlan, az Ubw jön utána.
Kara no K igazából nem figyeltem mennyire deep, darálnak benne rendesen, kurvajó a grafika és a zene.
Another csak tetszik mert szellemes.
Az AB meg a mai napig az egyik legnagyobb kedvencem és pont most néztem meg újra.
Ugrás a fórumra: |