Nem hiszem, hogy le tudnád, fekete öves a csaj

Duma topic 14
Jogos. Bár ilyen alapon Ragnar Lothbrokot se nagyon tudnám ilyen módon kiiktatni.
Vagy is nem tudom, melyik az esélyesebb. De, mindegy is, Lagerthat majd Aes intézi.
Sabaku írta:
Nem hiszem, hogy le tudnád, fekete öves a csaj
Attól függ, milyen fekete öves. Ha pl. karatés, akkor max. 1-2 év boksszal vagy thai boksszal levered
Gdat88 írta:
Tényleg Sabaku. Te mikor mész el bunyózni?
Jaj, ha már küzdősport. Ki nem hagyhatom: https://www.youtu...ZF0xUA6xCc
És még jó pasi is.
Hm... folytatni kéne valamelyiket, amit elkezdtünk. Bár a Capoeiraban nem sok lehetőséget látok már.
Pedig jöhetne már, mert baromi kíváncsi vagyok rá. Emlékszem, hogy még Turbo idején mennyire nem szerettem Boykat, azóta változott minden, főleg miután egy másik részben őt is jobban meg lehetett ismerni.
Btw, biztosíthatlak róla, hogy nem jó. Lehetsz jó capoeirás, de az igazat megvallva nem véletlenül inkább látványos, mint végzetesen hatékony. Ugye tudjuk jól, hogy ez végül is táncnak kellett, hogy tűnjön, mikor titkon kifejlesztették. Így számos mozdulat igen időigényes más harcok mozdulataihoz képest. Nyilván aki nem tanult ki mást jól, akkor nem tud egy capoeirassal annyira mit kezdeni (ha csak nem vered hátba egy szívlapáttal), de alapvetően nem a leghatékonyabb.
De, amit Boyka tol tudtommal kevert harcművészet, izééé... thai box féleség? Mondjuk az európai más. Aj, el akarok kezdeni valami hasonlót.
Gdat88 írta:
Pont arról a helyről volt szó Sabaku esetében. De nekem nem tetszett, mert túl technikai jellegű volt. Az egyik ismerősöm mesélt egy helyről, ahol egy pincehelységen nagydarab állatok verik szét egymást mma-s kesztyűben. Szerintem az lesz a nekem való.
Köszi az emlékeztetőt, Coelho. Nem is tudom, hogy ezzel segítettél most, vagy ártottál piciny lelkemnek. Baromi jó lesz. De, ki tudja, mikor... francba. Akkor ebben az évben már két film is lesz, amit várok. És tuti, hogy a nyári szünet után. A COMA is.
Tényleg, Aes. Hasonló szexi dögök a Marson nem járnak mostanában, mi?
Jaj, amúgy ha jól halad minden, kapunk Bnőmmel éjszakai műszakba valami melót. Az lenne a legjobb időpont, konkrétan.
Egy srác kérdése másik fórumról: mi történne a bolygóval akkor, ha keresztülfúrnánk úgy, hogy a magja teljesen eltűnik?
Kérdés kettő: Át tudnánk-e ugrani a keletkezett "lyukon"?
Oké. Köszönjük.
5CP Keiter írta:
Hm, azt hiszem, még egy ilyen szuper Ragnar Lothbrok hasonmást a büdös életbe nem találok. Le kellett volna ütnöm és kikötöznöm a szobámban.
Nem baj, úgyis belefojtana minket a patakba, ha a szexszel próbálnánk zsarolni (most vonatkoztassunk el attól, hogy ki akarná azzal zsarolni, lol).
Amúgy is, Ragnar olyan, mint a feketerigó. Kínai migráns drogdílernek se kell lenned.
"Jóllehet monogám párkapcsolatban él, ugyanakkor kutatások bebizonyították, hogy 17 százalékra tehető az extra apaság, azaz mintegy 17 százalékban sikerrel párosodik más nőstényekkel is a párjukon kívül."
By wiki.
Ugrás a fórumra: |