Úgy látszik, capac tesztoszteron-szintje még coelhoénál is alacsonyabb.
Duma topic 14
Na, akkor egy nap majd teszteljük. Gyorsnak tűnik és hosszútávúnak.
Basszus, ezek a színtesztek annyira agybaszóak. Meg különben is egy hülyeség az egész.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az utolsó amúgy is faszság, met az RGB kód is eltér, de mégis a jobb oldali felsőt jelöli jónak. Shit.)
Saphira írta:
Úgy látszik, capac tesztoszteron-szintje még coelhoénál is alacsonyabb.
"Én adok kölcsön szőrt" - aztán megpillantom Ishi széttett lábú pasis aváját.
Oké, nekem kezd későre járni.
Ó, te jó isten, lol...
Most egy ideig nem fogok tudni elvonatkoztatni ettől az egésztől.
Az kurvaaélet, hogy ki is rúgattam volna. Panaszkönyv, főnök, meg ami kell.
Nem tudom, hogy már leírtam-e vagy csak akartam. De belegondoltatok, hogy amióta éltek, nem ünnepelt még így egységesen a magyar nép, mint az Ausztria elleni meccs után? Együtt már lázadtak, de ez nagyon új élmény. És nagyon jó.
Náh, megvártam amíg elment, és utána próbálkoztam. Érdekes módon én jobban meghatottam a csávó lelkét, mint a pasi.
Ne is mondd, én úgy követtem le a gólokat, hogy konkréten felüvöltött a város Először Batyin zengett fel mindenki, mondom 1-0, aztán meg random panelablakoknál zengett fel a nép. Meg aztán integettek mindenfelé nekünk mikor már kocsival voltunk, nagyon fasza volt.
Van a Magyarokban összetartozás tudat, a gond ott kezdődik, hogy a legfontosabb helyzetekben nem mutatkozik meg.
Illetve de, csak általában későn.
Én is ezen mélázok a meccs óta. Viszont azért rendesen vannak károgók is, akik nyomatják az orbánozást meg a "más sportágaknak senki sem örül" szövegeket. Arra leszek még kíváncsi, hogy ha ma kikapunk, akkor azok, akik az Ausztria elleni meccs után azt mondták, hogy nekik elég ez az egy győzelem is, továbbra is ezt fogják-e mondani, vagy jó magyar módra elkezdik fikázni a válogatottat, hogy na hát ennyi volt a nyerő széria...?
Mindenképp egy nagy előrelépés volt. Engem is azért érdekel ez a dolog, mert túlmutat a focin. Valahol hallottam, és ez nagyon jogos észrevétel, hogy a foci a háborút modellezi, ami az embereknek egyfajta igénye. Két nemzet olyankor összecsap. Nem csak a csapatok, de a szurkolók is. És így viszonylagos biztonságban élhetik ki ezeket az ösztöneiket az emberek. Amikor a magyar-román meccsnél a stadion előtt voltam, hát az kegyetlen volt. Hasonlóképpen képzelek el egy háborút.
Ugrás a fórumra: |