köszi szépen az új rész feliratát!
Bleach anime
Jaeger írta:
Mert egy héttel később nem tudod letölteni?
Tapion-sama írta:
Tudjuk, mennyire vártátok a Bleach: Sennen Kessen-hen 2. részének magyar feliratát, ezért úgy döntöttünk, szolgálunk nektek némi belsős információval. Az előző héten, körülbelül 10-15 perccel azután, hogy publikáltuk az első rész különálló feliratát - hogy mihamarabb megnézhessétek -, egy közismert gyűjtőoldal személyzete videóba égette és feltöltötte azt egy videómegosztóra privát videóként, kizárólag abból a célból, hogy náluk is megjelenhessen, kiszolgálva ezzel az online megtekintési lehetőségre éhező rajongóikat. 2 csapat, azon belül összesen 4 ember tudását, idejét és energiáját vették pofátlanul semmibe. Mindemellett még arra se méltattak minket, hogy feltüntessenek, mint készítőket.
Hogy ez miért ekkora baj? Erősen tapasztalható, hogy szédítő sebességgel csökken a minőségi feliratra való igény, ha pedig színvonalas munkát ad ki az ember a kezei közül, akkor percek alatt elhappolják előle a babérokat. Nem vagyunk robotok. Egyre kevesebb tagunk van, egyre kevesebben járnak fel az oldalunkra. Az igények viszont nem változtak, minden kell és lehetőleg azonnal. De hamarosan eljön az az idő, mikor már nem lesz a csapatunknak utánpótlása, támogatása, és kapuinkat végérvényesen bezárhatjuk. Mindezt azért, mert sokaknak kényelmetlen egy-egy oldalra felregisztrálni, ezért inkább elmegy egy gyűjtőoldalra, és magasról tesz azokra az emberekre, akik ténylegesen meg is erőltetik magukat azért, hogy igényes munkát adjanak ki a kezeik közül. Ráadásul cserébe nem várnak mást, csak némi hálát, urambocsá' egy véleményt.
Ennél fogva úgy döntöttünk, a 2. résztől kezdve kizárólag online megtekintésre publikáljuk az epizódokat. A letölthető videó és különálló felirat mindig az ezt követő héten fog érkezni, a következő rész megjelenésekor. Így talán elejét tudjuk venni annak, hogy mások a mi tollainkkal ékeskedjenek.
Megértéseteket köszönjük!
Köszi a munkátokat, sajnos ennek hatására kénytelen leszek mellőzni a magyar feliratot - egyenlőre.
Sajnos a videa.hu-s megoldást borzalmas nézni okostelefonról, továbbá offline nem tudom nézni vonaton utazva. Emiatt kénytelen leszek angol felirattal megnézni a Bleach új részeit. :-|
Majd, ha nosztalgiából újranézem a Bleachet, akkor előveszem a munkátokat. :-)
Ez fura. Több mint 10 éve várjuk.
Egy hetet kellene ilyenkor várni és akkor mindig lenne mit nézni. Erősen kétlem, hogy bármi spoilerbe belefut az ember.
De nem. Csakaértsem és mindenki más gonosz.
(btw vannak akik 3-4 hét múlva kezdik el, hogy kicsit összegyűljön)
Köszönöm a munkátokat!
Szerintem vizuálisan fantasztikusak a részek Byakuyánál különösen, pár kibontott harc jelenet nem sok, de nagyon élvezhető és túlzásba sem viszik ami jó. Olvastam a mangát, bár már jó pár éve így lehet tudni nagyjából mi lesz Hueco Mondoban és a részből is úgy tűnik ott ez a vége, viszont valószínűleg az a szál is jobban ki lesz bontva aggódni viszont felesleges Urahara ott van, Inoue meg szinte bármiből felgyógyít mindenkit, hátha Chad kap egy kis harcot. Ichigo pedig ketrecben, majd kijön előbb vagy utóbb, bár szerintem mindenki tudja ez mikor lesz, ha eddig látta az animét.
A következő rész viszont még izgalmasabbnak ígérkezik, a vers alapján az öreg is elindul, nagyon várom hogyan oldották meg és mivel zárják a következő részt.
Ennél a résznél megint valahogy jobban sikerültek a feldolgozások a zenei részről... Ami fura, mert az ezt meg előzőben nem jött össze a dolog...
Múltkor még reménykedtem benne hogy ezt a jelenetet is megkapjukhttps://naruto-ku...each/486/5, de sajnos nem jött össze, és valszeg már nem is lesz belőle semmi...
És ez nekem félelemre ad okot, rohanunk a sztorival, tudjuk hogy talán cipőkanállal-ha egyáltalán-befér a sztori az epizódszám keretbe. Mennyi eléggé fontos jelenetet fognak még kihagyni?
Igaz, ami igaz, amit viszont kapunk az szinte káprázatos, féltem, hogy egyszerűen annyira magasan lesz nálam a léc, hogy nem sikerül megugrani. De csak össze jött a dolog:D.
Az új karakterek is nagyon rendben vannak, mind hang, mind dizájn szempontjából. Sikerült az egyediségüket átültetni a hangeffektekkel:bow.
A legjobb, hogy mostmár szinte biztos, hogy ez a minőség lesz az állandó szint B-). Bár én reménykedem abban, hogy egyes jeleneteknél tesznek még rá egy-két lapáttal;)
Szerk.: külön dicséret illeti a formázót, kiégtem, mikor láttam a telon a "bejövő hívás" szavakat ugyan úgy pulzálni, mint a felette lévő japán írásjelet. Le a kalappal előttetek srácok, térdre borulok a tudásotok és hozzáértésetek előtt:bow:hmm:bow.
Az ilyen apró kis dolgokért éri meg kívárni a TI munkátokat:jajaB-)
Hadron lehet még valamilyen formában megkapjuk azt a jelenetet csak később hátha csak az időrendel szórakoztak.
Jaja nagyon jó az új karakterek személyisége és szinkronhangja nagyon paszol. Ahh amugy novemberben mindegyik rész zseniális lesz ami jön. Mindig lesz egy csavar vagy valami érdekes fejlemény.
Ugrás a fórumra: |