Áh csak lábnap volt és a meleg miatt büdös volt a lábad, mi?
Fú olyan kurva jól néz ki Lor'themar Theron, hogy bele szerettem az aláírás képembe. *-*
Duma topic 14
Erről eszembe jutott egy strandos sztori. Ha megtetszett egy pasi aki szemezgetett velünk, majd zuhanyozni ment, mindig utána küldtük öcsémet, hogy megnézze - mekkora. Igazából nyilván úgyse tudunk meg semmit, mert nyilván nem álló khm-mel fog zuhanyozni jó esetbe, de basszus... belegondolni is rossz, milyen perverz dögök voltunk.
Edit.: Az érzés, amikor csinálsz magadról egy rakás jó selfiet, aztán kiderül hogy a kurva kamera egyet sem mentett.
http://index.hu/t...bakterium/
Mondtam én, hogy a bélbaktériumok hiánya pszichiátriai kórképekhez vezet. Ezek után ki merné tagadni az elméletem a svédekről?
Köszi Saphi, ha nem olvasom el a cikked (értsd végig görgettem) akkor nem találtam volna meg alatta ezt. Aes, akkor nemsokára mehetünk marsi tengerészgyalogos picsákra vadászni
Azt hittem, azért jóval fejlettebb technológia áll a birtokotokban, mint az emberiségé, Capac - ha már a Marsra járkáltok. Tévedtem. Bezzeg engem másodpercek alatt oda fuvaroznak.
Így már minden világos. Hát nincs más szuper-intelligenciával szövetség kötve köztetek? Talán még haladnátok is valamire. Micsudit meg bízd ide.
Igaz, ti nem tudtok más, fejlett Civilizációkat úgy az oldalatokra állítani, hogy szimplán szétteszitek a lábatokat.
Ugrás a fórumra: |