Ne becsüld le a képességeidet Capac. Bármilyen civilizációt meg tudsz dönteni a morál lealjasításával!
Duma topic 14
Azért ezzel vitatkoznék, Gdat. Talán egy primitívebb fajt, ami fogékony erre, sikerülhet. De, ez abszolút nem működik a fejlettebbeknél.
A hülye EB teljesen eltereli a figyemem a tanulástól. Már nem a vizsga miatt izgulok, hanem egyes meccsek eredményei miatt, ilyenkot általában tananyaggal szoktam álmodni, de most focival. Lehet le kéne adnom a javítóvizsgám, mert így félek, hogy javítás helyett rontani fogok.
Újra a 90-es években vagyunk és aki felvidéki az szlovák?
Jóhogy nem engem kérdeztetek meg, kinek drukkoltam a magyar-román meccsen.
Nade. Ezen nagyon röhögtem. Nem a poszton, hanem a a kommenteken, amit linkelek. http://9gag.com/g...
Nem jó velünk szópárbajba keveredni.
http://www.kepfel...es.hu_.jpg
Én nem azt kérdeztem meg kinek szurkolna egy Magyar-Szlovákon. Hanem, hogy kinek szurkol az angol-szlovákon. Az első esetben evidens a válasz a másodikban nekem ez volna, de én nem élek Szlovákiában így nincsenek pozitív gondolataim a nemzetükkel kapcsolatban. Noéminek vannak szlovák barátai így gondolom örülne, ha tovább jutnának a szlovákok és a magyarok is.
Amúgy tovább jutottak. Nem tudom-e emiatt vagy másért, de rohadt szarul aludtam.
Nekem a családom egy része szlovák és vannak szlovák őseim is nem csak magyarok, persze nekem csak ükmamám volt tényleg szlovák, de művelt család sarjaként tudott magyarul így sikerült magyar paraszt leginyhez feleségül mennie. Na de ez most mellékes.
Az angol-szlovákon én evidensnek tartom, hogy a szlovákoknak szurkoltam, elvégre szlovákia az otthonom, én is szlovák államporgár vagyok. Meg én talán azért is mert már a peremvidékről származom, máshogy gondolkozom, mint egy nagyon határmenti magyar.
Egy esetleges magyar-szlovákon (amit én szívesen megnéznék), meg természetesnek tartom, hogy a magyaroknak szurkolnék.
Amúgy, ma csak az információ kedvéért német, lengyel és cseh győzelemben bízom. A horvát-spanyol meccs nem érdekel.
Gdat88 írta:
Újra a 90-es években vagyunk és aki felvidéki az szlovák?
Jóhogy nem engem kérdeztetek meg, kinek drukkoltam a magyar-román meccsen.
Ugrás a fórumra: |