Pontban éjfélkor a telefonjaink felhívták egymást. Wtf. Sosem akartam cáfolni a szellemek létezését, mindig úgy voltam vele, hogy ha léteznek, akkor bekaphatják. Na most méginkább így érzek.
Duma topic 14
A mai napomat megalapozta ez a komment:
Ez az állandó,örökös és kielégíthetetlen programéhség.Hova menjünk?Ti hova mentek?Sose jó ott,ahol vannak.Mintha azt mondanák:mindenütt rossz,de legrosszabb otthon .Az emberek minden baja abból származik,hogy folyton kimászkálnak a szobákból.
: DDDD
Ki hol fogja nézni a meccset?
Nem akarom felhozni a témát, de van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb megint eljutunk a halomra öljük egymást-ig Capac. Az már más kérdés, hogy hogyan.
Seva, én valószínű itthon apuval, aki a tegnappal ellentétben most nem fog aludni, mert nem hagyom. Sörözni fogunk!
Sevanna írta:
Ki hol fogja nézni a meccset?
Itt a videó de csak saját felelősségre!
https://www.youtu...gQSxxBJ_qs
Ha nem bírod és nem tartod érdekesnek az ilyesmit ne nézd meg! kérlek ne!
A post nyugodtan törölhető ha gondoljátok.
Kinek mi a véleménye a kutyák fülének vágásáról?
Nagyon megoszló véleményeket olvasok és emellett úgy tűnik, hogy mindenki másképp informálódott arról, hogy tiltott-e ez ma már, vagy sem. Van aki egészen biztosra állítja, hogy az és van, aki szerint nem - mert ő a mai napig, ha szerez XY fajta kutyát aminek szokták, akkor vágatja.
Egyébként se olcsó.
Sajnos végképp nem vagyok a téma szakértője, de én úgy tudom, hogy nem szabad vágni a kutyák fülét és farkát, kivéve indokolt esetben. Manapság pl. már a kokker spánielek farkát sem vágják pedig régen vágták, akkor vágják, ha pl a kutyus törött farokkal születik. Vagy találni kell állatorvos, aki hajlandó megcsinálni nem indokolt esetben is.
Egyébkén én előnyös dolognak tartom azon fajtáknál akiknél az előző évtizedekben szokás volt vágatni ezen részeket, barátom kutyájának (boxer) pl. nem volt visszavágva a füle és nagyon sokszor megesett, hogy elpattant benne egy-egy ér, mert odacsapta a fülét valamihez, ezért végül mégis le kellett vágni belőle egy darabot, csak felnőtt korban, ami szerntem sokkal kellemetlenebb.
Nagyon sokan állnak pedig amellett, hogy csonkítsák. A kommentek alapján legtöbben azért, mert az adja meg a jellegzetességét az adott fajtának (már itt fura az egész, attól hogy annak a fajtának módosítják a küllemét, nem az lesz a jellegzetessége). Bár nem tudom mi a jó abban, hogy olyan dolgon akarnak változtatni, amit a természet nem úgy gondol.
Amúgy nehéz ez a kutyakeresés, pedig még egy hónapom van addig. Rottweiler, Cane Corso, Bullmasztiff ... és még mindig semmi, dönteni szerencsére még ráér, egy hónapom van.
Ugrás a fórumra: |