Mi jót kaptál Nekem az Overwatch kéne XD Bakker úgy lennék most pesten. Totál kimaradok a hangulatból.
Duma topic 14
Jó a szó de itt akkor van vigadalom ha az angolok nyernek. Akkor viszont nagyon. Múltkor órákkal hamarabb ezért minden az embereket hazaküldték mert meccs volt XD csak az volt nyitva aminek muszáj volt nyitva lennie XD És ott is rádión vagy tv-n de ment a meccs XD
" FOCI EB.
Ez valójában nem az emberek "legalább ilyenkor összetartásáról" szól, hanem csak az egyének kényelmi helyzetben való egó kielégítéséről. Magával az öröm érzettel nincs baj, csak ilyenekbe túl nagy hangsúlyt fektetünk, tök jó is mert dollár milliárdokat lehet kitermelni a fociból is, és emiatt tolják is annyira az emberek elé nagy lovon, ilyeneken butuljunk, nehogy túl sokan elkezdjünk gondolkodni, és ez csak egy eszköz a sok közül. És sajnos a valódi problémák megoldásai érdekében sosincs ekkora ováció és megmozdulás, mert azzal ki kellene mozdulnunk egy kicsit a komfort zónánkból, de még csak annak érzete sem fogan meg bennünk, hogy változtatni kellene (először magunkon). Persze, jön a leszarom tabletta, meg mit tudnánk tenni, és még gondolati szinten sem történik semmi. Aztán azt meg nem tudjuk elfogadni, amikor sok mindenen szitkozódunk, stresszelünk, kínlódunk, és időnként feltesszük a kérdést, hogy miért ilyen szar a világ. "
- Ismeretlen -
Én hiába vagyok Pesten, még nem vonultam így népekkel. Majd a kövi meccseket szabadtéren lessük, szerintem.
Viszont A Wesselényiről van egy kép ami tegnap készült a nagy tömeg miatt és az az ismerősömék lakásából készült ami most végig fut a neten. Jókor költöztek oda, pont EB előtt és minden egyes magyar meccs után ott üvöltöznek és buliznak pont.
Sabaku írta:
Na jó, ezt már a bal felemtől is kérdeztem, miért liPsi, p-vel? Mert azt felételezem, hogy a zöngés zöngétlen b-p párost azért ennyire nem sikerült benézni.
Az "ismeretlen szerző" véletlenül nem a 444 munkatársa? Bár most ők is nagyon lelkesen kommentálják az EB sikereit, úgy látszik, ilyenkor még a "lipsik" (szigorúan "P"-vel) sem szégyellik, hogy magyarok.
Jó, amikor láttam azt a hatalmas tömeget a hírportálokon, akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha más dolog miatt vonulnának ennyien az utcára
Coelho írta:
Az "ismeretlen szerző" véletlenül nem a 444 munkatársa?Bár most ők is nagyon lelkesen kommentálják az EB sikereit, úgy látszik, ilyenkor még a "lipsik" (szigorúan "P"-vel) sem szégyellik, hogy magyarok.
Jó, amikor láttam azt a hatalmas tömeget a hírportálokon, akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha más dolog miatt vonulnának ennyien az utcára
Mi lenézés van abban, hogy megmondta az igazat? Hogy az emberiségnek több dologban is össze kéne fognia, mint a foci. Azt továbbra se mondta, hogy utóbbival gond lenne, de tény hogy van valóban jelentősebb dolog is, ami sokat segítene a fajnak.
A közhelyekkel meg az a baj, hogy minden csak ennyit tud rájuk mondani, de ha így van és igaz, miért okoz gondot legalább nem leköpni?
Ugrás a fórumra: |