Gyilkosság vagy Öngyilkosság? - Ezt kéne eldönteni a kép alapján.
Szerintem gyilkosság - http://kepkezelo....fb3z2z.jpg
Egy kicsit unalomból megvizsgáltam én is a képet - de, ugye egy képről mindent nem fogsz tudni megmagyarázni ilyen esetben.
Az alak írt egy levelet, ez szép és jó, a szemüvege pedig le van téve. Ez esetleg úgy tűnhet, hogy egy búcsúlevél lehet, vagy valami, mielőtt öngyilkos lesz az alak. Viszont, lövés után szinte biztos, hogy a cigi kiesik a kézből, általában a pisztoly is. Ezért fennáll a gyanú, hogy a jelenleg látott kép/beállítás úgymond átrendezett már a gyilkos által, aki esetleg arra törekedhetett, hogy öngyilkosságnak állítsa be.
Tehát pl. a szemüveget később tették oda ahol van/megmosták, legalábbis nem úgy tűnik. A pisztoly és cigi a kézben, ami esélyes, hogy később került oda. A cigi amúgy sem égett el, ami gyanús, mert ha valóban cigizett, az elégett volna idővel.
A lövés oldalról jött, de a pisztoly nem a megfelelő kézben van, ha esetleg a pillanatban ő épp ült és az asztalhoz fordulva. Továbbá a lámpa nincs bedugva, ami arra utalhat, hogy az az írás ott talán nem is az övé - hisz sötétben nem írhatta meg (persze ezt se tudhatjuk egy képről biztosan - nyilván nem csak egy kislámpa van a szobában).
Ti mit gondoltok amúgy?
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.