az első része érthető mármint hogy "Bré" mert anglia most önként a seggébe tett egy nagyot XD
Szerkesztette: Micsudi - 2016.06.24. 13:33
Duma topic 14
De am az a ciki, hogy főleg az öreg taták szavaztak a kilépésre, akik úgy is meghalnak hamar, a fiatalokat meg jól megszívatták így. Pedig a 16-7 évesek még kérvényezték is, hogy szavazhassanak egy ilyen fontos döntésben, ha már az ő jövőjüket fogja befolyásolni.
Az Észak-Írek meg anno ők maguk szavaztak arra, hogy maradni akarnak, vagy hát az ott élő angolok Most ki tudja velük is mi lesz.
Capac írta:
Kérdés: Normális szülői magatartás az, hogy fogod a kb 1,5 éves gyerekedet és kibaszod az udvarra a 30 fokba, majd bemész? Idióta új-szomszédék ezt csinálják, amikor meg visít a gyerek, akkor meg kimegy az anyja és lebassza.
Én kb. csak naptejjel viszem ki, ha mindenképp ki kell menni, de amúgy 8 és 11 között megy ki mindenki a játszótérre.
Déli hírekben mutaták az elszakadás pártiak vezérét. És amúgy tökre érthető volt, amit mondott. Amikor beléptek, egy közös piacba léptek be, ezzel nincs semmi baj, sőt, ezt vihetik tovább is. Semmitmondó zászló, himnusz, nem megválasztott és tehetetlen öreg vezetők nélkül.
Én nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e, vagy rossz-e. Mármint nyilván, gazdaságilag szar, rövidtávon. Gazdaságilag mindig szar az elszakadás, mégis szakadnak el országok.
Mert az embereknek van, ami többet jelent a gazdaságnál.
Amúgy úgy, hogy gyakorlatilag csak most kerültem képbe a témával...én sem tudom, hogy mire szavaztam volna.
Ui. Eddig is ritkán láttam az angliai unokatesóimat, gondolom, ez mostantól csak nehezebb lesz.
Azért akkora szarban nem lesznek, de egy ideig böjtölni fognak. Amerika és az Orosz piac még ott van no meg persze az ázsiai. Pöppet át kell szervezniük a dolgaikat.
A baj így van Skócia és Írország. Azok most gyakorlatilag bíbor szönyeget és lehetőséget kapnak a távozásra, mert az Eu gondolom kinyalja a picsájukat érte.
Ha nem lenne ilyen szerencsétlen vezetése az uniónak, akkor most jól meglehetne fingatni az angolokat. Csak ezek döntésképtelen nyomik.
Mákja Angliának, hogy embargó van Oroszországgal ez így lehetőség, hogy annyira azért ne legyen sz*r .
És amúgy miért lenne olyan szar, hogy ha a skótok meg az észak-írek kilépnének? Nekik rohadt nehéz lesz, Angliának miért lenne? Ő viszi a gazdaságot.
Az európai piac nem vész el Angliának...nem hiszem, hogy nagyon megváltozna a gazdasági rendszer. Kicsit átalakul, de érdemben nem teheti meg senki, hogy nagyon elzárja magát Angliától, és fordítva.
Micsudi írta:
az első része érthető mármint hogy "Bré" mert anglia most önként a seggébe tett egy nagyot XD
Szeretem Debrecent basszus. Öreg bácsi a bevásárlóközpontban:
Lesi nagy szakértelemmel a söröket, majd elkezd csörögni a telefonja, felveszi.
- Mondjad? Nem most nem érek rá, a patikában vagyok, sorban állok a pénztárnál.
Letette, majd kedvesen hozzátette:
- Meg az istennek a f*szát. Azt.
Ugrás a fórumra: |