Megkérem a topicok alapítóit, hogy nevezzék vissza a témákat az eredeti nevükre!
Amennyiben ez nem történik meg holnap reggelig, kitiltások várhatóak. Egyszer még vicces volt, de kezd sok lenni.
Moderátor
Duma topic 14
A témaalapítók át tudják nevezni a saját topicjukat. (Még. hamarosan felkeresem Cartot ezügyben. Vagyis keresném, ha nem lenne pár már hónapok óta kért dolog már így is... na mindegy.)
Nem én vagyok, hanem Coelhoéknak kéne gyorsan valami hasznos elfoglaltság, mert unatkoznak. Bánya pl. a szénnel mi a fasz lesz?
Coelho írta:
Már megvolt a mai lábnap, kellett valami kreatív elfoglaltság így estére
Nálam folyton ez van. Még jobb a helyzet avégett, hogy nincs semmiféle szigetelés a szobámon, sarkon lakok, így 2 oldalról is perzseli az épületet a napfény, és bég az ablakot se lehet rendesen becsukni mert tele van apró nyílásokkal (révén hogy félig erkély a szobám).
De, ha alsóneműig levetkőzöl tűrhető. Én szeretem.
Az oké hogy napközbe kurva meleg van, az én szobám a tetőtérben van és azt is egész nap perzseli a nap. Légkondival tartható a 25-26 fok de azért éjszakára csak ne kelljen már bekapcsolva hagyni. De ez ami tegnap volt... mondom, hajnali 1 kor még 30 fok volt kint és olyan 1000%-s páratartalom.
Btw Gdat nem vagy fent véletlenül nCoren nyilas14 névvel?
Ugrás a fórumra: |