Azért vagyok túlérzékeny, mert kiszerettem a japán szerelmemből, mikor megláttam, hogy sózza a dinnyét. Még friss a seb a kis szívemen.
Duma topic 14
Nem tudom miért kaptam egy napon belül két felszólítást is arra, hogy júli 8.-ig töltsek fel minden adatot a felivre, de elég para az Oktatásügyi Hivataltól sorra kapni az e-maileket.
Apropó, úgy néz ki az első helyes Corvinus kereskedelem és marketing lesz, 453 ponttal.
Aes Sedai írta:
Amúgy gyanús nekem, hogy memória. Visszaidéztem, az esetek többsége olyankor történt, amikor sok RAM fogy. Javarészt amikor beléptem a Farmvillebe, ami eléggé memória zabáló. Meg egyszer simán a Chrome megnyitása okozta. Meg egy eset volt amikor csak ott volt hagyva a gép és erre jöttem vissza.
Maradok az AMD-nél. Hammerosan kijön az RX 480, addig marad a mostani R9 280X.
Amúgy kurva olcsó, nettó 60 rugó lesz és ha megveszem, akkor már VR redi lesz a gépem.
Itt vannak róla a legújabb tesztek. A lényeg, hogy jó lesz.
http://wccftech.c...ew-leaked/
Kevsebbet eszik mint a 280x, max terhelés alatt 160W, jobban lehet tuningolni, stb.
Még egy robbantás...
Hm... és még tovább fajul ez a migráns dolog. Visszasírják még azt, hogy hirtelen nincs olyan nagy Magyarország, ami bevédi a seggüket, mint régen.
Ishida: Nem hiszem hogy a cpu fan lesz a bajos, a monitor elsötétülés+fagyás tipikus vga hiba.
Aes: Amikor sötét lesz és megfagy a gép, a háttérben futó alkalamzások mennek tovább? Mittomén filmet nézel, zenét hallgatsz, megfagyás után ezek is megszakadnak?
Amúgy még nézd meg a vga hőfokát és a ventiket. Lehet hogy egyszerűen csak melege van. Alapjáraton 30-40 fok az ami ideális (az enyém húzva 40), játék alatt meg olyan 65, 80 fölött meg már gázos.
Aztakurva megvan a 3 millió diszlájk az új cod előzetesén
Pont sose ment még zene akkor amikor megtörtént ez a dolog. De meg fogom vizsgálni. Amikor hazajöttem Brüsszelből, akkor majd simán úgy használom a gépet, hogy folyamatosan menjen a zene. Így látni fogom hogy mi van. Mert ez tényleg érdekes kérdés.
Amúgy baszki elég meleg van bent. 60 felett alapjáraton is. Mondjuk ez a régi Dual Core P4 azért mindig is melegedős volt.
Azért a CPU fan dolgot is kipróbálom majd. Meg egy alapos takarítás is fog kelleni szerintem. Lehet a VGA hűtéssel van a gond.
Nyahát, barátnőmmel vizsgám után kimentünk a Kopaszi-gátra dumcsizni majd miután elbúcsúztunk várva az 1-est villamost, egy kis srác kinek kora talán 12, megkérdi tőlem feltehet-e egy intim kérdést. Választ meg sem várva fel is tette, "Kaphat-e tőlem egy ölelést."
Természetesen elutasítást kapott, de nem adta fel. Kis haverjaival akik szememben olyan 8 évesnek néztek ki megnyomták a lift gombját és a bátor fiú megint hozzám szólt: "Beszállok-e a liftbe velük?" Mondom neki nem. A villamos még mindig nem érkezett meg, de már örültem volna neki. Majd megkérdeztem, hogy "Hány éves?", feleli 15 de azért tűnik ilyen fiatalnak és kicsinek mert hogy cigizik. Felnevettem. Villamosom szerencsére megérkezett, mikor a fiú újra kérdezett: "Na, nem szállok be a liftbe? Lehet 15, de a farkam..." és szerencsére többet nem hallottam.
Ilyenkor érzem, hogy nő vagyok! XD
Ugrás a fórumra: |