Egyetértek Dova.
És persze, elég egyértelmű a Sarada-Boruto dolog. Nem erről beszéltem. Csak arról, hogy nekem nem tetszik.
De az is nyilvánvaló, hogy ez nagyon sokadlagos téma, nemcsak azért, mert még gyerekek, hanem eleve is.

Boruto anime
miért gyerekkorban nem lehet szerelem?
Egyébként én szerintem Enma, végtére is ő róla semmit nem tudni kb. amióta meghalt a harmadik. A háborúban talán harcoltak együtt ismét, de nem igazán emlékszem, hogy lett volna bármi interakció.
Mitsuki fix, hogy benne van ebbe a dologba, ahogy írtam. Az, hogy ki ez a maszkos érdekes lesz, meg hogy mi az a Nue. Amúgy a 13. részben fog elméletileg kiderülni, csak akkor már későn, mert a szörny előlép majd végül. Ekkor remélem majd, hogy a Boruto szeméről mások is tudomást vesznek majd, tekintve a 14. rész leírásából. Hátha nem egyedül lép be abba a dimenzióba majd.
Azt is eltudom képzelni, hogy Orochimaru irányítja Yamato-t és ő a maszkos.
Kötve hinném, hogy ez a Nue nevű lény Enma lenne, főleg mivel a neve egy japán mitológiai lényt jelent, és a 4. részben is megjelent elvileg, ami szintén egy ilyen kimérára hasonlított. Szóval szerintem valami ilyesmire kell számítani:
http://yokai.com/...06/nue.jpg
Nem tom nekem is Enmának tűnt a végén az a valami... Lehet hogy ez a Nue egy hasonló lény mint Enma.
Jon:
A mai rész kapcsán az jutott eszembe, hogy nekem az Osztályfelelős nagyon szimpatikus. De tényleg. Meg amúgy Chouchou is. Két érdekes, szimpatikus női karakter.
Ez pontosan kettővel több, mint amennyit Kishi a Narutoban fel tudott mutatniJó, nyilván túlzok, de értitek, a női karakterek megírása sosem volt az erőssége, ebből a szempontból a Boruto előrelépés.
Narutóban tényleg Hinata volt a legjobb női karakter. És tényleg ő volt az a rendes jó karakter is.
Amúgy nem csak Narutó meg Hinata volt az a csendes meg az érvényesülő nagyhangú, de ugyanez volt Minató és Kushina esetében is.
A korhoz meg azért tegyük már hozzá, hogy Narutóék sok mindent megcsináltak igen fiatalon, viszont messze nem ilyen fiatalon. Narutóék története eleve 12 éves koruktól kezdődik igazán. És még akkor se volt azért ennyire komoly. Borutóék meg most még 10-11 körüliek lehetnek. És mikre képesek. Ez már kicsit túlzás nekem. De amúgy a kinézetük is, mert annó a Narutóban 12 éves kb annak is nézet ki itt viszont esküszöm én már 15 körülinek is tippelném őket simán egyes jelenetekben és szituációkban.
Igen, csak hogy a filmben már genninek, valóban 12 évesek, és legalább már ninják. Azért nem hiszem hogy az Akadémia csak egy évből állna egyrészt, másrészt 10 évesen nekimennek egy chakralopó szellem szörnynek. Ami meg most jut eszembe, hogy Boruto belevágott egy papírbomba kunait a szörnybe tök bátran, a filmben meg amikor először megtámadja a chunnin vizsgát Momoshiki kb úgy fél hogy fel sem áll a földről. Az azért reálisabb. Főleg hogy ahogy Naruto is mondta, nem tudják milyen egy igazi harc ami sebeket hagy minden értelemben, de cseppet se félnek egy szörnytől. Ez azért nagy különbség, meg kis túlzás.
Tessék, Naruto manga első fejezet:
http://www.mangap...aruto/1/28
12 éve támadt a róka a falura, Naruto és az osztálytársai 12 évesen teszik le a vizsgát az Akadémián és válnak ninjává, genniné. Szóval egyértelmű, hogy a Naruto világában 12 évesen válhatnak ninjává a gyerekek.
Én soha nem mondtam, hogy hány évesen kezdték meg. Nem is várnám, hogy 6-7 évesen kezdjék meg hogy nem kötelező. De amúgy már valahol előtte is képezhették őket ha már ilyen dolgokat tudnak. Régen mindent ott tanultak meg. Shuriken dobástól harcon át a chakra használatig.
Amúgy meg legyenek akár most is 12 évesek bár elvileg a film alapján nem. Akkor is sokkal idősebbnek néznek ki.
A filmben meg szerintem azért félt annyira, mert csak meglepődött, hogy az apját is ilyen könnyen egy rúgással eltávolították az útból. Még ha nem is győzték le, de Borutó olyankor még semmit nem tud az apja erejéről.
Amúgy akkor Borutók vajon nem is tudnak Kurammáról meg a bijukról és hogy mekkora hatalmuk is van?
Nekem ezen a papírbombán inkább az volt a meglepő, hogy egyáltalán már van nekik ilyen hiszen még akadémisták. Azok közül is még kezdők. Nem az hogy tudnak róla meg hogyan használják, hanem hogy van nekik.
Dova???
"Igen, csak hogy a filmben már genninek, valóban 12 évesek, és legalább már ninják."
DereX, nem vágom ezen mi nem érthető. Minden személyeskedés nélkül, gondolt végig a dolgokat. Mi az hogy hogy jön ide Naruto? Az ő világa.
A wikinek nem hiszel, ezért hoztam egy példát a mangából, ami a Naruto, de a Naruto az alap, a Boruto a folytatás.
Adott ez a ninja világ, ahol 12 évesen válnak ninjává. Erre ott a manga oldal bizonyítéknak. Ergo, mivel továbbviszik a hagyományokat, 12 évesen válik ninjává minden gyerek a Naruto világban. Az hogy nem is kötelező járni, nem jelenti azt hogy alapból később kezdik, ez csak egy lehetőség, de mindegy ezt hagyjuk mert valszeg idősebbek 7 évesnél.
A chunnin vizsgán ha elsősök vesznek részt az meglepő, ha már legalább egy évet "gyakoroltak" akkor mennek 13 évesen. Egyik se lett megerősítve a filmben, de ha nem is 12 évesek, akkor 13 évesek. Ettől jobb bizonyítékot nem tudok hozni, de szerintem egyértelmű a dolog.
Remélem így világos mire gondoltam.
Na jó ezt a kor kérdést akkor hagyjuk. Amúgy Narutó a N.S. elején 15 éves. (majdnem 16) És én nem igen nézném sokkal idősebbnek mint a most 10-11 éves Borutóékat. NA meg ott a postás nem az öreg hanem a barátjuk. Ő olyan 20 körüli és tőle se sokkal alacsonyabbak, pedig rá se lehet mondani hogy nagy növésű.
De most már tényleg hagyjuk akkor.
De viszont az akadémiai dolog azért fontos. Nem is az hogy hány évesen kezdik, hanem hogy annó Narutóék tényleg mindent az alapokat is ott tanulták meg. Szóval mindegy az hogy hány évesen kezdik már mert Borutóéknak is kellat azt valahol valamikor valakitől megtanulni. Max nem akadémián hanem otthon.De ők is kb olyan fiatalon kezdhették.
Naruóék és baráti köre pedig mind 12 évesen lett genin. Narutó is a vizsgán bukott de végül csak átengedték, nem imételt senki évet ahogy ő se.
Ugrás a fórumra: |