KingBradley írta:
Megneztem forditasban. Azert kicsit kemeny volt C18 tol a gerinctelen nyamnyila kifejezes.
Angolul "im sickening" volt, ami azt jelenti hogy "rosszul vagyok ettől".
A magyar kicsit durvább

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
Megneztem forditasban. Azert kicsit kemeny volt C18 tol a gerinctelen nyamnyila kifejezes.
Nekem is tetszett a mai rész... Bár Goku igazából ebbe a kettőbe full felesleges volt, mert ez meg Kuririn-ről szólt, de ugye nem hagyhatták, hogy 4 egymást követő részben ne legyen benne a főszereplő
Egyébként Goku-t egyre jobban lehülyítik. Már komolyan olyan, mint egy gyerek, semmilyen felnőttesség nincs benne, sem felnőttes motiváció. Így meg aztán még egy harcot sem lehet igazán komolyan venni tőle már lassan.
A következő részben már lesznek történések legalább
Szerintem a mai a Dragon Ball történelmének legjobb filler része volt. Kimaxolták a nosztalgia-faktor, méghozzá jól. A hideg rázott és még majdnem megkönnyeztem, nagyon előhozta a gyerekkoromat.
A mai részben fény derült Master Roshi titkára, azaz h miért nem halt már meg ezidáig...
Még egy ideig velünk lesz és ha mindenre jól emlékszem, ezt is mondta: "érzem, h fiatalodok" vagy valami hasonlót! Az "ezer évig élni fogok" kifejezés nyílván túlzás, de annak a növénynek biztosan lehetett egy fiatalító hatása! Azaz valószínűleg ereje teljében is lesz a tornára és remélem, h láthatunk még egy-két trükköt az öregtől!
Arra is gondoltam, h mennyit edzhetnek akkor a mieink a tér-idő szobában?
Szinte ugyan annyi idősen jöhetnek ki mint eddig, csak fényévekkel erősebben, ha eszik azt a növényt az edzések alatt!
Roshi a főnixtől szerezte a halhatatlanságát.
http://naruto-kun...Ball/004/3
Ez a ganja inkább a reumájára lesz jó.
Krillin Beyond God XD A Dagoba erdőtől csak Jedi vált a kis fickóból.
Szóval nálam most ő az 5. az erősorrendben. (persze amíg ki nem derül, hogy a többiek milyen power upot kapnak)
Ugrás a fórumra: |