Üdv a klubban. Bár gondolom ez ott azért elég nagy szívás.
Duma topic 14
Á nem, ez már nem olyan durva tantárgy, meg még amúgy sem fejeztem be. De azt hittem, hetedikén lesz a vizsga, erre nézem, hogy ma volt, és írja a neptun, hogy nem jelentem meg. Még szerencsére feltudtam venni nyolcadikára. Csak így ki kell fizetni 2 ezer forintot a pénzéhes höknek.
Aes Sedai írta:
A HÖK-nek? Miért pont nekik? Közük nincs hozzá.
Itthon az állomáson kint volt egy öreg hittérítő pár, valami "Isten a szeretett mögött" feliratú bódé előtt. Odamentem elolvasni hogy mi van rajta, az egyik meg kérdezte, hogy érdekel-e. Én meg mondtam hogy "sajnos Jézus megátalkodott ellensége vagyok, így emiatt Istenkáromlást követnék el és velem együtt őket is a pokolra küldenék, mert ellenük tanúskodnék." Majd továbbálltam.
Én általában az ószövetséggel szoktam genyózni velük. Amikor megkérdezem, hogy mit gondolnak a buzikról és elkezdenek ott libsiskedni, én meg belevágom az arcába, hogy a szent könyve leírja, hogy halálos bűn a buziskodás, akkor kicsit megfagynak. Mintha efölött nagyon átsiklanának.
Nincs a világon veszélyesebb annál mint aki csak egy könyvet olvasott. Nagyon nem bírom a szentfazekakat, egyszer beszélgettem egy könyvekkel házalós buddhista sráccal, az nagyon normális volt Mondta hogy az ő vallásuk ennek a könyvnek a tanítására épül stb de nem hittérítősen hanem úgy mint egy ember aki meséli hogy látott egy jó filmet szóval emészthető formában. Mire mondtam neki hogy jaja a Bhagavad-gíta ott van bent a polcon
Na ott dobott egy hátast és dumáltunk egy fél órán át
Az őrtornyos öreglányokat nem bírom. Meg a hitgyülis elmebetegeket sem. Na m1. Eszembe jutott ez a story.
Bakker itt Angolnában reggel sütött a nap most meg beborult lóg az eső lába és totál légszomj, melkasi szúró izébizé, szédülé,s fejfájás, erőtlenség, stb. kezdődött el. Nem bírom a hirtelen időváltozást. tiszta 70 éve style. Lehet hide de legyen inkább meleg, de változni ne változzon gyakran mert megdöglök vazze XD Legközelebb mielőtt költözünk ezt észben tartom. Anyum Délspanyolba akar majd menni és azt én is támogatom
Ugrás a fórumra: |