Így van. Nem azokkal az emberekkel van baj, akiknek van egy meggyőződésük, és átélik a hitüket, hanem azokkal, akik agymosott ostobák, és nem személyesen élik meg a hitüket, hanem szó nélkül benyelik azt, amit mondanak nekik.
És annál tovább már nem is látnak. Nem kérdeznek, nem járnak nyitott szemmel a világban, és így igazából nem is hitük van...csak dogmájuk.
Arról már nem is beszélve, ha valaki nincs tisztában azzal, amit elvileg hirdet...
Habár mit csodálkozom. Németországban már van leszbikus evangélikus lelkésznő. Enyhén érthetetlen.
Na mindegy.
Nincs a világon veszélyesebb annál mint aki csak egy könyvet olvasott. Nagyon nem bírom a szentfazekakat, egyszer beszélgettem egy könyvekkel házalós buddhista sráccal, az nagyon normális volt Mondta hogy az ő vallásuk ennek a könyvnek a tanítására épül stb de nem hittérítősen hanem úgy mint egy ember aki meséli hogy látott egy jó filmet szóval emészthető formában. Mire mondtam neki hogy jaja a Bhagavad-gíta ott van bent a polcon
Az hindu... Érdekes buddhista srác lehetett, aki azt se tudja, mi a vallása szent könyve. Az a tipikus újbuddhista. Azért te is utánaolvashatnál a wikipédián, hogy milyen könyvek vannak a polcodon.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Micsudi írta: Anyum Délspanyolba akar majd menni és azt én is támogatom
Ugye tudja, hogy elég komoly munkanélküliség volt ott is pár éve. Nem hiszem, hogy sokat javult volna a helyzet.
Micsudi írta:egyszer beszélgettem egy könyvekkel házalós buddhista sráccal, az nagyon normális volt Mondta hogy az ő vallásuk ennek a könyvnek a tanítására épül stb de nem hittérítősen hanem úgy mint egy ember aki meséli hogy látott egy jó filmet szóval emészthető formában.
Általában a Krisnások szoktak könyvekkel emberekre vadászni.
Jon97 írta: Németországban már van leszbikus evangélikus lelkésznő. Enyhén érthetetlen.
Na mindegy.
Miért, Svédországban meg LESZBIKUS PÜSPÖKNŐ van basszus. Leakarta szedetni a kereszteket a templomokról, hogy ne zavarja a muszlimokat. Megérett a kiirtásra a svéd nép.
Nem hiszem el, hogy...áh. Nem tudom. Nem is értem. Ezek vagy nagyon hülyék, hogy nem értik, mit ír a Biblia, vagy...mindegy. Nekem ez különösen...hogy is mondjam, fáj.
Legalább hűek lennének ahhoz, amit hirdetnek. Náluk komolyan mondom, még az elvakult ostoba szektások is jobbak. Pedig azok is olyan messze vannak a Bibliától, mint az ISIS a világbékétől. De legalább hűek magukhoz.
Na, több hónap szopás után sikerült annyira felbasznia a Win 10-nek hogy végül tényleg nekiláttam/unk a Win 7 felgyötrésének a Laptopra. Persze hiba-hiba után, a Fórumok lelkes segítőinek ötletei is sorra buktak. DVD-ről eleve esély nem volt a telepítésnek, szóval a Pendriveomat gyötörtük halálra. Igazából le se feküdtünk (olyan 13 körül szoktunk, azaz dél után egy órácskával, de tegnap pl. nyolc óra lett, szóval igen, egy kis "túlóra", de csak sorbaállás lófaszért lett belőle), megcsináltam reggel két Pizzát, aztán 9-kor nekirugaszkodtunk a dolognak, végül 17-fele világosodott meg, hogy ez a kibaszott laptop a Win 8-con és 10-zen kívül semmi mással nem jó. Hát... bazdmeg. Éreztem, hogy ez a lapát szar a nyakamon marad.
Elvileg viszont a Wi-fi problémára jött ki most egy új Driver. Én nagyon ajánlom, hogy működjön - de, persze úgyse fog.
Eközben egyébként épp Abortuszvitát hallgattunk öcsémmel.
Papp Réka kimondhatatlanul "bazdmeg" (még ha néha véletlenül rá is tapint egy-két dologra, amire azt mondjuk, igaz). Puzsér visszadobott labdái pedig szerintem baromi viccesek.
Erről a csajról egyébként Voksán Virág "Argentínának van esélye az EB-n" megjegyzése ugrott be.
Szerkesztette: Sasha - 2016.07.08. 05:09
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
A szándék éppenséggel megvolt. Kerestük, de ilyen funkciót itt nem is találtunk. Pedig nyilván nem először telepítünk újra gépet vagy laptopot.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Állítsd át a BIOS-ban UEFI módról sima BIOS módra és jó lesz. Olyan nincs h a 7es nem fut rajta.
Az a szomorú hogy de. A legújabb laptopok már nem támogatják a 7-t, nem jönnek rá driverek, frissítések stb azért mert túl régi. Apám múlt hétvégén vett egy új laptopot és fél óra szopás után jöttem rá, hogy a w7-et egyszerűen nem engedi települni. Kipróbáltam egy win10-el, azt meg pöccre fölrakta. Szóval van ilyen.
Az igen, nem gondoltam, hogy ennyire pofátlanok most. Bár csak van valami legacy driver ami elhajtja az új vasat is 7es alatt. Nem hiszem el hogy ezt ne lehetne megoldani.
Masashi, ott kell annak lennie valahol a BIOSban. Bár ki tudja, amit Capac mondott lehet tényleg nem lehet visszaállítani.
Aes, ahhoz hogy fölrakd a drivert, fönt kell lennie az op rendszernek. Nélküle ugyebár nem megy. Nézz utána, szerintem is kibaszás. Fölfelé támogatottak a rendszerek, pl apám előző laptopját én használom, ráhúztam egy w10-t és minden driver megvan hozzá, de ez viszsafelé pl nem működik. Legalábbis az újabb laptopoknál sem.
Sőt, még egy bullshit amit én sem hittem el amíg nem találkoztam vele: Ha egy régebbi laptopra akarsz usb3 pendriveval telepíteni win10-t, akkor nem fogja fölrakni. Mindegy hogy az usb3 képes kommunikálni az usb2 porton keresztül a telepítő is elindul, de ott helyben meg is áll, nem engedi fölrakni. Keresned kell egy sub 2-s pendrivet és azzal fölrakni. És ez csak a win10-el van így és csak laptopon. Ne kérdezd miért, fingom sincs.
Valszeg a programozók lusta szilícium-völgyi idióták akik miatt lett a win10 neve win10 és nem win9
Emberek. Levizsgáztam. Mindenből. Tizennégy vizsga. Három idegösszeroppanás. 4,85-ös átlag (no, persze nem akarok dicsekedni. ). Szabadság. Nem hiszem el. Kb. már most nem tudok mit kezdeni magammal.
A Hit Gyülekezete szekta nagyon keményen tartja magát az újtestamentumhoz. Plusz van bennük egy óriási cionizmus is.
A protestánsok is ilyenek. Igazából a protestánsok baszták el Európát, ha nagyon mélyre akarunk ásni, de most ne ássunk mélyre. De nekem is volt egy baptista ismerősöm, aki simán kijelentette, hogyha Magyarország meg Izrael háborúban állna, akkor mindenben Izraelt támogatná, mert az a Szentföld. Később egy pünkösdista csaj is hasonlókat pofázott.
Igazából még meg is értem a cionizmus belemagyarázását a hitükbe, hiszen a zsidók szerint akkor fog eljönni a messiás, ha minden zsidó hazatér(het) Izraelbe, és ezt a protestánsok úgy értelmezik, hogy ez Jézus második eljöveteléről szól, tehát ha segítjük Izraelt, az állam létrejöttét, fennmaradását és virágzását, akkor teljesül a jóslat, és elérkezik a második eljövetel. De annyira nevetséges felfogás ez az egész. A zsidók Jézust sosem tartották messiásnak, sem az első és sehányadik eljövetele alatt sem. Az ő messiásuk még nem jött el. Gyakorlatilag a muszlimok, akik Jézust Allah prófétájának tartják, jobban tisztelik Jézust, mint a zsidók, akik csak egy őrült bajkeverőnek.
Amúgy is nekem a kereszténység a katolicizmust jelenti, és amíg ki nem szakadtam a totálisan katolikus környezetemből, azt hittem az az alapvető. Persze erre rásegített, hogy olyan helyről származom, ahol diaszpórában ékelődtek be a katolikus falvak a terjedő református hitű községekbe, és a II. világháborúig ez nagyon meghatározta ott az életet. Nagyim mesélte, hogy addig le sem telepedhetett nálunk a szomszéd faluból származó református, nemhogy oda házasodjon vagy ilyenek. Aztán jött a világháború, és ahogy nagyim mondta "jöttek a menekültek, mentek az emberek mindenfelé, és elkorcsosodott utána már minden".
Aztán eljöttem Debrecenbe, és csak itt láttam, hogy ez a református dolog tök fura, meg minden. A legviccesebb meg, hogy egy katolikus templom sem kér belépőt, a kálvinista Róma (aka disznópuszta) nagytemplomába meg fizetni kell a belépésért. Wtf. Ennyit ért Kálvin meg Luther hülyesége meg ítélete a pénzéhes egyház fölött.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.