Öcsém tegnap szólt arról, hogy az lett, szerintem ne feltételes módba tedd. Menj játszani, tuti sokan csatlakoznak majd.
Itt azonban úgy tűnik, hogy a kettőnk csábítgatásából az enyém lett hatásosabb. Legalábbis most. Biztos sokan rácuppannak majd, de itt ez lett átmenetileg a nyerő. Ráadásul van benne lehetőség így, hogy nemrég indult és nem egy kis jövőjű játékról van szó - plusz E-sport és hát már most a Top 3-ban van... Jaj, és a Rankedek.
Komolyan, mi lehet csábítóbb annál, minthogy elmondhatod magadról, hogy S1 óta tolod, és ha elég kocka vagy, akkor profi lehetsz.
De, a mai meccsekről és öcsémről... Igazából nem számítottam arra, hogy sikerül pont ma megoldani neki a Gamet, ugye egyedül nem akartam elkezdeni, erre most nonstop rángat, hogy menjek. Már nem látok, sőt szerintem csukott szemmel játszottam az utolsó két meccset. De, még így is baromi izgalmas volt és valljuk be, nagyon keményen meg kell dolgozni a győzelemért. Eddig olyan menetet toltunk, és vagy 6x volt olyan, hogy a Foglalásnál pl. 99%-nál kaptunk ki, apró hibák miatt. Vagy hogy 1 instant win után ami baromi könnyű volt, leengedtünk és bekaptunk 2 loset, így ugye buktuk azt az egy mérkőzést.
Vicces ugyanakkor komoly taktikát, ügyességet igényel. Más szóval baromi jó szórakozás, és nem időigényes, mint pl. a LoLban egy meccs.
A Statom alapján, közel 3 óra alatt 15 meccset mentem le. Az utóbbi 4 meccs berondított, így most 53% a Win ráció. De, hát ez még viszonylag jó arány, és pár 100 meg 1000 Lv. után kicsit pontosabban pörög majd az a számoló.
Mindegy, azért kicsit bánom, hogy ezt nem az OW Topikba írtam, mindenesetre ha valaki még úgy gondolja hogy elkezdi, akkor én, öcsi és Micsudi is biztos örömmel látja majd.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.