Baptista vagyok, egyébként. Nem mintha számítana végső soron, hogy milyen felekezethez tartozik az ember. Vagyis, hogy nem ez számít igazán.
Na mindegy. Vagyis természetesen nem mindegy.
De most mindegy

Duma topic 14
De számít, mert a katolikusok felsőbbrendűek, DEUS VULT.
És te is Izraelt segítenéd Magyarország ellenében, vagy annyira nem vagy csökött?
Ha elolvastad a hozzászólásom, akkor tudod, miért kérdezem. Hit Gyülisekkel nem is tárgyalok, mert azok csak a szórólapjaikból tudnak idézgetni, de ez utóbbit pont baptisták mondták nekem.
Coelho, Lygdback hátha segít férfivá válnod, ha már a szakáll nem akar nőni.
http://index.hu/m...lsotestet/
Egy átlagos esténk Coelhoval, miután megint nem csajoztunk be : ((
https://www.youtu...MWu4paFW3M
Saphira írta:
Ha elolvastad a hozzászólásom, akkor tudod, miért kérdezem. Hit Gyülisekkel nem is tárgyalok, mert azok csak a szórólapjaikból tudnak idézgetni, de ez utóbbit pont baptisták mondták nekem.
Jon97 írta:
![]()
Baptista vagyok, egyébként. Nem mintha számítana végső soron, hogy milyen felekezethez tartozik az ember. Vagyis, hogy nem ez számít igazán.
Na mindegy. Vagyis természetesen nem mindegy.
De most mindegy
Jon97 írta:A gruppenparty alatt meg nem tudom mire gondolsz.
Saphira írta:
Te nem, capac, mert zsidó vagy.
Zsidó zsidó zsidófób! Brüsszelben találkozunk.
Saphira írta:
Voltak a rendeknek női tagjai, bár nyilván nem lovagi pozícióban.
Gdat88 írta:
Ott van Böjte Csaba, az egyetlen katolikus pap, aki ilyen társadalmi munkát vállal és széles körben ismert. Nem tudom, hogy azért, mert másról nem tud senki, vagy azért, mert más semmit nem csinál. Mindenesetre, azon az emberen látszik, hogy képvisel valami értéket, amit megéri megőrizni.
Azon kívül, hogy megtartanak egy unalmas misét semmit nem csinálnak, pedig ott van egy hihetetlen erőforrásuk, egy papokból épült közösség, akiknek családjuk híján csak a vallással kellene foglalkozni.
Ott vannak a krisnások az utcán, kéregetnek a szegényeknek. Látható módon tesznek valamit.
Ott vannak az utcán a csövesek, velük senki nem tesz semmit. Nem arról beszélek, hogy ad-e valaki egy százast, hanem segíteni életmódot változtatni. A magányos ember elmegy pszichológushoz, holott a gyónás is elláthatna hasonló funkciókat. De ott is vagy alszik közben a pap, vagy el sem megy az ember, mert egyszerűen eszébe sem jut, hogy van ez a katolikus egyház dolog.
Igen. Én csak ezért ismerem Böjte Csabát. De az erdélyiek ismerik. Ha Magyarországon élne, akkor valószínűleg az itteni magyarok ismernék. Én nem találkoztam vele, de tényleg nagyon kellemes kisugárzása van, ami videóról átjön. Nyilván teljesen más világ, mint egy Németh Sándor.
Papoknak miért ne lenne családja nagy általánosságban tekintve? Nekik nem kell cölibátust fogadni, és élnek is ezzel a lehetőséggel itthon.
Rettentő ízléstelen lesz a válaszom, de azzal az emberrel, akivel nem lehet mit kezdeni érdemben, azzal így kellene eljárni.
https://www.youtu...zcD-riGHMY
És most nem a deviáns emberekre gondolok, hanem azokra akik szellemileg vagy élettanilag nem képesek arra, hogy társadalomban éljenek úgy, hogy ne veszélyeztessék a többi embert.
Böjte dologra meg csak annyit, hogy ha magyar állam területén született volna és úgy segít az embereken a határon túl,akkor is ugyanúgy nem itt lenne híres a köznép körében, mert kulturálisan másabb a települések-falvak-városok képe. Itthon sokkal elterjedtebb az én koncepció, míg a határon túl összetartóbbak olvasmányaim alapján az emberek. Így szociális háló épül ki, míg nálunk ez elvétve van. Itthon is van, csak nem elterjedt. Én konkrétan évente háromszor beszélek a szomszédommal. Születésnapokkor meg Szilveszter. Kész, pont. Lehet magamból indulok ki, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki Család- vagy Én rendszert tart fenn és nem egy nagyobb csoportos rendszert.
Ishida írta:
Ez számodra kellemes kikapcsolódás, egyfajta hobbi, vagy tényleg hiszel egy olyan Istenben, aki kedvtelésből kínoz és öl embereket. Ha csak elvonatkoztatunk az egyháztól, akkor miért van az, hogy fiatalok rákban halnak meg? Kevés rosszabb dolog van nála, de azok már nagyon morbid dolgok.
...
Konkrétan arról, hogy olyan történeteket hallottam, hogy az istentisztelet, vagy nálatok gőzöm sincs milyen néven megy az összegyűlés, de hogy amikor ez lemegy, akkor elmennek valamelyik cigány lakásába(mekkora píszí megfogalmazása ez a putrinak) és ott tartanak egy orgiát. Olyasmi, mint nyugaton a swingerparty, körbe adják egymás között a nőket.
Ez a figura hatalmas, sokkal jobb, mint Pumped vagy Szalacsi.
Ugrás a fórumra: |