Saphira sosem lesz belőled így jó Yennefer...
Duma topic 14
Amúgy se lennék semmi pénzért a gótos kurva. Minimum az árja Ciri, vagy ha mindenképp Geralt szajhái közül kell választani, akkor is inkább Triss.
Akkor ne lépj ki az utcára. Mit képzesz magadról?!!!444
Esetemben ennek az ellenkezője történt meg. Tiszta feketében voltam, de teljesen véletlenül, alakult így. Ezek a ruhák voltak épp elől. Kérdezte egy fősulis távolabbi haverom poénból, hogy kit gyászolsz? Mondtam neki, hogy meghalt a testvérem. Az az arc, amit akkor láttam istenem.
---
Ma bebizonyosodott, hogy pályát tévesztettem és fotósnak kellett volna mennem. Köszöntsétek az új háziállatomat. Menő.
http://www.kepfel...es.hu_.jpg
Csalódtam amúgy. Mert még Micsudi is teleszarja a FB-t a lakásban talált Pokemonjaival.
Ja, ezt beszéltük is pár napja, amikor a nokedlit szaggattam.
A Mobbles után lehet hajlandó lettem volna leszedni, de később rájöttem, hogy ehhez a szarhoz meg is kell mozdulni (és amúgy se vagyok oda a Pokemonért).
Hallván, hogy milyen balesetek történnek emiatt a játék miatt (akarom mondani, a rákattant hülyék miatt - elvégre ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hibás), még szeretek is így élni ahogy, mert ezzel az "élet"móddal semmi baj nem történhet velem. Persze így általában más se nagyon fog. De, valamit valamiért.
Egyébként Gdat, átjöhetnél hozzám is, fotózni a falamon mászkáló élőlényeket. Megtudja valaki mondani egyáltalán, miféle cukiság ez? Hasonló felépítésű és megjelenésű dögöt nem láttam még. Elég sok topikot átolvasgattam más Fórumokon, de egyértelműen nem tudtam meggyőződni róla.
http://kephost.co...0988_n.jpg
Szerk.: Az én Gamer életmódomhoz a mozgás nem passzol. Azt meg hogy a másik szobában edzek, tekintsük nem megtörtént szituációnak! Csak mondd el, mennyit kérsz érte. Sem pedig pl. a pasizás/csajozás. Micsudi ezeknek ellent mond (vagy próbál). De, no offense - tudja hogy szeretem.
Ilyenkor vicces arra gondolni, amikor az európaiak az usa politikája miatt cukkolják az amcsikat, meg röhögnek az ottani lövöldözésen. Ja, csak ott ezer redneck rántott volna puskát rögtön, és már temetnék is a lövöldözőket, itt meg egy egész várost kell miatta lezárni.
Szerintem a mostani támadó egy bennszülött náci német, aki elől elgurult a xanax. A németek mindig hamarabb kattannak be, mint a franciák.
De amúgy látszik, hogy Németországban nincsenek minden sarkon fegyveres őrök mint a franciáknál, ahol percek alatt lelövik ezeket, hanem most az egész városban hajkurászhatják őket. Na majd lassan ott is lesznek. Olaszországban is álltak a metróban, pedig Róma nem olyan para közel se, mint Párizs.
Ugrás a fórumra: |