Transzjapán csak akkor vagyok, ha nem Japánban születek, de japánnak öltözöm, nem? Ha Japánban születek, de nincsenek japán őseim, akkor ciszjapán vagyok?
Duma topic 14
Transzjapán csak akkor vagyok, ha nem Japánban születek, de japánnak öltözöm, nem? Ha Japánban születek, de nincsenek japán őseim, akkor ciszjapán vagyok?
Ez úgy van, hogy ha nem japánnak születsz, de át akarsz változni japánná (úgy öltözködsz, úgy viselkedsz, esetleg a szemedet is átoperáltatod.) Akkor vagy transzjapán. Ilyen volt pl. Miroku., Nikol meg Aysee a fórumról. Ha az átváltozással végeztél, akkor elméletileg már csak simán japán vagy, de van hogy ilyenkor is transznak neveznek. Nem tudom, egy libsit meg kéne kérdezni ők profik ebben. Ciszjapán meg szerintem az, aki japánban született és japánnak is érzi magát.
Ciszjapán akkor vagy, ha japánnak születsz, természetesen ha néger vagy állampolgársággal, már akkor is cisz vagy, aki szerint nem az fasisztanáci. Transz akkor vagy, ha szimplán annak vallod magad, most mi az már, hogy annak kéne öltöznöd?? Ez micsoda mocskos sztereotipizálás? Szóval szerintetek aki transzpasi akkor annak mostantól gyúrnia kell meg nadrágot viselni? Egy vékony pasi nem pasi? Egy pasi nem hordhat szoknyát? Egy etióp nem vallhatja japánnak magát, ha azt érzi rossz testbe született? Transzfób náci mocskok vagytok mint
Király, most már értem.
Már csak azt kéne kideríteni, mikor vagyok bijapán, ajapán, japánfluid, interjapán, demijapán, epijapán, androjapán, feminjapán, androgynjapán, demiajapán, neutrojapán, thirdjapán, japánqueer, pánjapán, epicenjapán, femmejapán, aliajapán, travestijapán, butchjapán.
Egyszer voltunk a családdal Velencében. Elmentünk városnézni, és láttam egy kínait, aki vakuval fényképezett egy üveg kirakatot. Mondom apámnak hogy "mekkora hülye már ez"
Erre a csaj megfordult és mondta hogy "hüle? magyalok vagytok? mi is magyalok vagyunk! Honnan jöttetek? Ki a hüle?"
Én meg csak néztem, majd mondtam hogy " hát azok akik felhúztak egy várost a tengerre". Közben ránéztem apámra aki pár méterrel arréb visítva nevetett konkrétan vörös volt a feje
Utána tök jót beszélgettünk, de apám még a lakásig nevetett
És én innen származom!
http://444.hu/201...endorseget
Olvastátok mit művelt Rihanna a SZIGETEN? Nem tudom pontosan mi volt a háttérben, hogy ennyire leszarja az egészet és kb. valami kis szar száraz csontot dobott az embereknek akik emiatt vettek napijegyet? Vagy ekkora egy picsa? Vagy simán történt valami a háttérben, valami problem?
Én Parov Stelar után úgy döntöttem ez a tömeg undorító és a szervezetem is besokkolt, hirtelen a nagy impulzusok miatt, annyira elfáradtam, hogy haza is tértem, így nem maradtam eme csodás koncerten, nem láttam élőben Rihanna mit nyújtott, csak olvastam és videókat láttam és meglepett, mint valami másodrangú (az is) szar, újonc. Azt hittem azért lesz valami show.
1x Voltam szigeten, az egy Iron Maiden volt előtte egy Tankcsapdával. A közönség meg persze mindkét koncert nagyon fasza volt. Becsempésztem whiskys szendvicset is, (Két kenyér köztük laposüveg az egész alufóliában) teljesen jó volt. Ilyen Rihanna kaliberű embereknek nem is mennék el a koncertjére, habár meghallgatom a számaikat, de valahogy annyi rosszat olvastam ezekről a playback nullákról hogy ki nem adok erre pénzt.
Jó hír mégis haza tudok menni Emiatt azért nem kicsit van jókedvem.
Igazából magával a csajjal volt gond, meg a stábbal amit hozott. Velünk nem voltak bajok, ismertem az emberek nagy részét, összeálltunk ahogy kellett. Tömeg sem volt akkora, hiszen hátul a backstage nincs senki olyan akinek nincs ott dolga.
A gond akkor kezdődött, amikor a csaj elkezdett késni... majd jöttek a 2-5 perces szünetek majdnem minden szám után, ezzel rohadtul elhúzva a bontást... valami hajnali 2 körül végezhettünk, nem emlékszem pontosan.
De a koncert egyszerűen borzasztó volt. Szar volt a hang, playbackről ment a zene és az ének is, ronda is volt a látvány valami baszottul low budget kategóriában volt amit azért nem értek, mert valami 200 millát fizetett a sziget rihannának hogy eljöjjön.
Szerencsém hogy csak erre az egy koncertre kértem magamnak, mert annyira elvette a végén az egésztől a kedvem, hogy szerintem nem is csináltam volna végig a hetet.
Ugrás a fórumra: |