Nekem meg sikerült tegnap megbetegednem kicsit, szóval lehet kihagyom a délutáni Lumineerst. A Deluxe meg műszak alatt van, de majd elkéredzkedek rá Tegnap már nem is tudtam menni a Sia-ra meg a Paddyre. Mondjuk amúgy is a 13.-a volt a lényeg nekem Sigur Rósal meg a Petrurbatorral.
De nekem könnyű aki 10 percre lakik, egy hétig tuti nem sátraznék kint, hallottam komoly sztorikat. Meg olyan fűszag terjeng mindenhol, hogy mire az egyik csávó átsétált a Sum41-on, betépett konkrétan. A másik meg úgy bebaszott, hogy mondta, hogy ha szembejönne se ismerné meg a csajt akit megkúrt tegnap este a wcn.
#justszigetthings
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Hogy betegedtél meg? Amúgy így tényleg könnyű, hogy 10 percre laksz, pont a múltkor gondolkoztam, hogy te elég közel vagy hozzá.
Tényleg baromi nagy fűszag van. Parov Stellaron ott tekertek mellettem és adták oda mindenkinek. Meg mászkáltunk a sátraknál és nem nagyon volt pont ahol ne éreztem volna fűvet. Bár nem nehéz becsempészni. Nekem pl a táskámat át se nézték és rengeteg hely van ahol el tudja dugni az ember ezeket a drogokat.
Én hallottam egy olyan sztorit, hogy két csaj mesélte hogy simán bemennek a VIP campingbe, csak az a trükk, hogy nagyon részegnek és/vagy álmosnak kell látszani és akkor nem néznik meg a karszallagodat. Ezt valahogy kétlem, inkább csak leszarják, szerintem. XD
Ja, más fesztiválokon se nagyon nézik át, max. megtapogatják a hátizsákot. Mi a szervezők részére elkerített részen sátraztunk, senki nem szólt érte (és amúgy is bekaphatják, hogy előre lefoglalják a legjobb sátorhelyeket a kempingben ).
Lófaszt, nagyon menő az egész, többet ér mint a Naruto Shippuuden háromnegyede. Amúgy meg a Pokemon szerinted nem shounen? Lul
Már nem azért, de fullba lopni más, jól bevált ötletét (Naruto) ezen a szinten igenis ciki. A Pokemon shounen, senki se tagadta le. És azt sem mondta senki, hogy kacat. Erről ennyit.
Anyukám megmondta kedvesen (és nem ironizálok) a szomszéd feleségének, hogy nagyon zavaró a kakasuk kukorékolása. Mit ne mondjak én sem voltam oda az állatkáért, de most olyan rosszul érzem magam amiatt, hogy hétfőn le fogják vágni. :/ :/ :/. Én, aki 2,5 hete jöttem haza a Hortobágyi madárkórházból, valamiért sokkal jobban sajnálok minden jószágot, ha el kell pusztulniuk. (és ennek ellenére nem érzem azt, hogy fel kellene hagynom a hús evéssel. )
Jó volt önkénteskedni, cukik a madarak. pláne Pityuka, a kuvik. :3 Olyan sokszor álmodom azt, hogy visszamentem és ott vagyok. >< Pedig elég kemény volt a meló, mégis visszamennék...
Én oltári gyökérnek érzem magam, hogy a fesztiválozást nem nekem találták ki... El nem tudnám képzelni, hogy akkora hömpölygő, piás embertömegben lézengjek egy hétig, sátorban a szúnyogok között, és kidobjak egy csomó pénzt az ablakon olyasmire, amitől nem feltétlen fogom a legjobban érezni magam. XD Lehet utálni, de nem vagyok ilyen. Akkor már inkább elmennék 10 előadásra a színházban (kellene, mert már 1.5 éve nem voltam egyen sem), sem, hogy hányósra igyam magam bárhol. ^^Mondjuk nekem ahhoz sem kellene sok. XD
Az a jó, mikor beülünk haverokkal a kocsmába beszélgetni néhány sör meg feles mellett és jókat nevetünk. :3 Várom is a szeptembert, nagyon. Szerkesztette: Luna - 2016.08.16. 22:22
Ja mert a Naruto aztán full eredeti alapokra építkezik, nem nyúlt sehonnan semmit.lel
Én minden évben kimegyek Szigetre dolgozni 1-2 napot, ha ember kell, vagy éppen ráérek. Túl lehet élni, mert melózok és hálistennek a nap nagy részében el vagyunk szigetelve (értitek, szigetelve) a többi idiótától, meg azért full más érzés hogy azok a hülyék kifizettek egy valag pénzt, nekünk meg ingyé adják az aznapi jegyet
Tehát akkor most gyökérnek érzed magad, mert a fessztiválozást nem neked találták ki, de utána leírod, hogy mégis rossz?
Amúgy Naruto helyből Son Goku. Árva gyerek, Egy szörnyeteggel a belsejében, aki néha előtör. Szangvinikus. És a riválisa egy mogorva, beképzelt, felfelé álló, fekete hajú férfi.
A tolás, mint cselekvést kifejező szó használatában én is bűnös vagyok, de ez a 444 szerű szóhasználat, (fullba nyomja a kretént) ha csak épphogy is, de átlépi a jó ízlés határát.