Keressünk nekem egy barna hajú, húszas dandere lányt és megtudod
Duma topic 14
Egészen biztosan megtudnám
---
Ti is szoktatok bizonyos zenéket hallgatni, kifejezetten esős időben? Nekem valamiért ezek a kedvenceim ilyenkor:
The Doors - Riders On the Storm
The Cranberries - Zombie
Iron Maiden - The Nomad (ezt inkább télen szeretem, szakadó hóban, fogalmam sincs, miért )
Rain Forever - The Crow (ez mondjuk elég egyértelmű )
Machines of Loving Grace - Golgotha Tenement Blues
Nick Cave & The Bad Seeds - Red Right Hand
Nelly Furtado - Say It Right
Majdnem kimaradt az egyik nagy kedvencem a Breaking Badből
Fever Ray - If I Had A Heart
http://index.hu/t...i_rejtely/
Az utolsó bekezdés a legfaszább. xD
"Szerinte az intelligens földön kívüliek létének legbiztosabb jele lehetne, ha egy csillag pusztulásáról kiderülne, hogy nem természetes folyamat miatt következett be, hanem egy eldurvuló űrháború egyik komolyabb csatájának következményeként tűnne el egy olyan csillag, amely korábban még szerepelt az égbolttérképeken."
Mondjuk egy ilyen után összeszarnám magam.
Igaz mi Capaccal úgyis tudjuk, hogy ez a csillag azért baszakodik, mert a protomolekula alkotó trükköznek valamit vele.
Kedves fórumozók!
Mivel látom páran észrevettétek, akár lehet publikus is. Lemondtam a moderátori rangomról, pár hete. Csak az átmenetei időszak kissé megnyúlt. Egy darabig - gondolom - még közösen fogjuk csinálni, bár én már sokkal inaktívabb leszek, aztán az adminok majd visszavonják a rangomat valamikor. Egyelőre én kértem, hogy láthassak még be a modi topicba, hogy tudjak segíteni.
A helyzet az, hogy 6,5 évig csináltam ezt, és egyszerűen elég volt. Voltak jó és rossz pillanatai, időszakai ezeknek az éveknek, sok szép emlékem van a moderátorságról, de akadnak rosszak is. És mivel az elkövetkezendő időszakban alapból nem leszek annyit gépnél mint eddig (marad a korlátos mobilnet, szóval igen, a gifek továbbra is tiltva vannak), így hát úgy döntöttem, ideje véget vetni a dolognak,
Jont részletesen kioktattam, mindent elmondtam neki, szóval nagy változásokra ne számítsatok, legalábbis, ami eddig is tiltott volt (itt külön a Csevegőben), az ezután is az marad.
Fogadjátok az új modit sok szeretettel.
Aes
Coelho írta:
Az komoly, hogy sikerült összehozni, amit a Mesternek nem?![]()
Coelho írta:
Valld be, csak azért tetted, mert modiként nem kerülhetnél fel a hozzászólásszám szerinti toplistára
Óh, nagyon is új idők következnek, várom a talpnyalók privátjait, hogy a kegyeimbe férkőzzenek. Ne hogy azt higgyétek, hogy én is olyan kegyes leszek, mint Aes volt
Egyébként megtiszteltetés, remélem helyt tudok állni. Remélem azért ebben ti is segítetek majd
Ui.:
Bocs, de a kéket ki kellett próbálnom.
Ugrás a fórumra: |