Lol, majd megnézem, hogy elvi alapon belekötsz egy ilyenbe az utcán, Hiei. Ne felejtsd el majd kitenni instára.

Duma topic 14
Még ő maga is elismeri, hogy hibázott, börtönt is kapott, innentől nem látom át, hogy min vitatkozunk.
A kölyök apjának meg inkább a srácot kellett volna felpofoznia még idejében, nem ezt az embert, még akkor is, ha rosszat tett.
Kíváncsi vagyok, hogy Amerikában mi lett volna ebből az ügyből, ha ott kb. lelőheted azt, aki bemegy a birtokodra. Nem mondom, hogy az a helyes módszer, csak érdemes rajta elgondolkodni.
A fűrész szerinted nem gyilkos?
Jó, amúgy értem, hogy mit akarsz mondani, de nem értek egyet vele teljesen. Nálam az, hogy a saját érdekemben veszélyeztetek egy másik életet, még ha nem is így akartam, és még ha az a másik rohadtul meg is érdemelné, már elítélendő, mert... nálam az élet szent.
De hát Istenem, el is ítélték.
Vagy túl keveset kapott? Mennyit kapnak egy átlagos gyilkosságért Magyarországon?
Erről a témáról eszembe jutott az a kérdés, amit egyszer régen Gdat linkelt be a gyakori kérdésekből, hogy a lefegyverzett betörőt szabad e szándékosan arcon hányni? Meg a sokat emlegetett nagy kedvencem, a ruszki fodrászcsaj, aki napokig szexrabszolgaként tartott egy rablót.
Ugrás a fórumra: |