Puzsér sokat fogyott és jól áll neki a hosszú haj. Bár a borotválkozást nem kellene erőltetnie. Capac kommentjével kapcsolatban kivárom, hogy ez poén volt-e vagy sem, előre nem dobom rá a dislike-ot.
Duma topic 14
Dawe írta:
Lel, kajak, szívok még egy kis spanglit.GoT meg a The Walking Dead megy most jelenleg nálam, illetve a Doctor Who van félbehagyva a 6. évad fele, meg bedaráltam nyáron az Ash vs Evil Dead 1. évadát, de azt hiszem nemsokára jön abból is a 2. Nagyon kíváncsi leszek rá
Én termeltem magamnak 1 hét jól megérdemelt szabadságot Ezalatt igyekezni fogok befejezni a Lost utolsó 2 évadát és végigjátszani a Bioshock Remasteredet.
https://www.youtu...10RdQU6Jxo
Aztabüdösmocskoskurvaélet!
Dawe írta:
Lel, kajak, szívok még egy kis spanglit.GoT meg a The Walking Dead megy most jelenleg nálam, illetve a Doctor Who van félbehagyva a 6. évad fele, meg bedaráltam nyáron az Ash vs Evil Dead 1. évadát, de azt hiszem nemsokára jön abból is a 2. Nagyon kíváncsi leszek rá
Egész hétvégén alig voltam fent a fórumon, erre látom, hogy ez az egyetlen igazán értékelhető hsz, erre ezt meg elrontja az alkotója a buziszóval.
Amúgy meg puzsérról meg tévéműsorokról van szó.( Elvtársak, hova jutottunk?
Így hogyan fog felépülni a szocializmus Fórumfalván? Inkább beszélnétek arról, hogy kinek hogy ment a termelés.
Dawe írta:
Ő is likeolja az enyém, kölcsön kenyér vissza.Amúgy olvasom én a fórumot csak a kommentem volt ritkább. Aes, milyen buziszóval?
Ma meg a Holló első részét fogom megnézni. Minél többször újra nézem annál epicebb. Hál' isten, hogy ismerem.
Ahogy mondtam, nem kell a kötekedés. Moderátor
Engem a képregény érdekel nagyon, szeretem az első részt, a többit hulladéknak tartom, talán ha nem lett volna Brandon Ericje akkor még Vincent Perez a kettővel egész jó lett volna de így nálam egy részes a film, semmi több. Képregényről annyit, hogy jogtanárom mesélte, hogy mikor egyetemen tanult neki sikerült beszereznie. Egyszer kell nekem is.
Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik kölcsön likeokkal operálnak/tak. Csak mi nem leszbikusok vagyunk.
Lel, ezt most lájkolom.
Ebayen, Amazonon vagy hasonló oldalakon tuti lehet venni Holló-képregényt. A második részben még voltak értékelhető momentumok, de azért az első marad az igazi. Kíváncsi vagyok, lesz-e valami a remake-ből, amit már évek óta terveznek.
Őszintén mondom adja ég hogy ne legyen belőle semmi. Nálam már 0 a bizalom a remake-ekkel kapcsolatban. Venni lehet, csak nem olcsó, úgy meg hogy tanulok és nincs saját keresetem, jelenleg pöppet nehéz.
Szerki: Amúgy nem teljesen igaz, hogy ő hozott ide, mivel ha a régi fórumot nézzük, 2009-óta tag vagyok, és mi csak 2012-ben Metineztünk, mikor még UchihaMasashi néven futott Heni. XD
Ugrás a fórumra: |