Most tényleg jönnek új karakterek, és lehet ők lesznek a gonoszak ilyen kinézettel? Röhejes. Igaz valahogy engem emlékeztetnek Momongára.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Most tényleg jönnek új karakterek, és lehet ők lesznek a gonoszak ilyen kinézettel? Röhejes. Igaz valahogy engem emlékeztetnek Momongára.
extra spolier!!!!!!Arale lesz az
[img]http://xenoversemods.com/wp-content/uploads/cmdm/tmp/1440085122_DBXV-2015-08-19-23-50-59-02-1600x900-1600x900.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.Worst DB theory ever: Goku titokban rendelkezik azzal a képességel, hogy szép fokozatosan elnyeli más emberek gonoszságát. Ezért van az, hogy a legtöbb gonosz akivel Goku eddig találkozott végül jó lett. Viszont egy nap majd Goku megtelik és minden gonoszság amit életében elnyelt kitör rajta és evil Goku lesz belőle
Valamit magyarázzatok el nekem légy szíves, úgy látszik, valahol lemaradtam róla:
sladecske írta:
Valamit magyarázzatok el nekem légy szíves, úgy látszik, valahol lemaradtam róla:
41. részA negyvenegyedik rész előzetesében megjelenik a sárkány és látni, hogy hét gömb van ott. A kérdésem az lenne, hogy mikor találták meg a hetedik gömböt? Úgy emlékeztem, hogy Bulma nem járt sikerrel.
hát érdekes lesz az biztos ezt a Zeno samát én ilyen istenek bírájának vagy valami hasonlónak tudom
Elképzelni biztos, hogy nem rossz isten legalább is én nem tudnám kinézni belőle, hogy ez bármikor is harcoljon őt inkább csak ilyen erő demostrációnak gondolom (hogy van még Billsnél is erősebb mert a másik az Whis de ő inkább csak szemlélő vagy néző) ezt a Billsnél erősebb ez csak következtetés
Ez nem spoiler mert már kint van angolul
Zeno-sama "A MINDENSÉG URA" én legalábis ezt olvastam.Ez meg magyarázná bills viselkedését hogy nagyon megijett.
Egyesítve 2016.04.24 14:32:23:
Zeno-sama "A MINDENSÉG URA" én legalábis ezt olvastam.Ez meg magyarázná bills viselkedését hogy nagyon megijett.
Egyesítve 2016.04.24 14:32:24:
Ugrás a fórumra: |