Egyértelmű, hogy igen (látszott, hogy mennyire fél a küzdelemtől az ellenfele ). Utána is beszélik, hogy miért csinálta azt, amit.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
hehehehe ez bejöttfzsotti írta:
Röhögnék ha a Bimbis ugyanolyan kókler lenne mint Mr. Satan
ultrassj írta:
Hit vajon hagyta magát kiütni a végén Monakának ? szerintem igen
Monaka olyan gyorsan ütötte meg Hitto-t, hogy a tér-idő megzavarodottsága miatt csak egy fázis késés után repült el. Bár az elmúlt 300 millió évnyi edzés után ez várható volt, mégis kiábrándító, hogy Monaka-sama nem kapott egy méltó ellenfelet sem, nem ezért utazott olyan sokat...
Goauld1985 írta:
Hit látszott, hogy megjátszotta az egészet, Monaka kb Mr Sátán szintjén lehetEgyébként az az ütés kísértetiesen
hasonlított Mr Sátán és C 18-as csatájára, mikor ilyen álütéssel nyert...
sziasztok,
micsoda kis hun db közösség van itt a 40. részig csak gogoanimon voltam, eszembe sem jutott, hogy itthonról is nézze valaki...eddig
sajnálom, hogy Hit-et ennyire OP-ra csinálta torijama, egy döntetlen szerintem jobb lett volna...főleg úgy, hogy az idő manipuláció, ha szigorúan veszem nem is volt szabályos...anélkül ssb-ben simán ütötték volna, mondjuk úgy meg nem lett volna izgi....
monakát kicsit erőltetettnek éreztem, de azért jópofa volt
Az a DB rész visszahozta a régi emlékeket. Nem a DB-vel kapcsolatban gondolom.
Amikor a végén Goku meg Hit egymás ellen harcol és Goku úgymond kikapcsolja az erejét majd utána üt egy nagyot, az teljesen Katekyo Hitman Reborn volt Pontosan a Tsuna által használt Zero pont áttörés.
Jó tudom, igazából bekapta az ütést majd azt mondta akkor is én nyerek és nem adta fel, de nagyon hasonlított arra nem?
Nem volt rossz a rész, bár úgy érzem, hogy erre senki nem gondolt, hogy így mind a ketten feladják a tornát. Elég sok minden szokott elhangzani itt, de ez így ebben a formában nem.
Amúgy nem biztos, hogy veszített volna Goku, jó tudom ő is azt mondta, de ismerjük Gokut, bárhogy is összeverik mindig mutat újat, mindig feláll, soha nem adja fel.
Most én azt nem értem, hogy ki és mit akar kívánni a Sárkánytól? Mindenki él, mindenki happy... Főleg, hogy minek még egy 3. sárkány is, az előző kettő is elég sok mindent tudott teljesíteni...
Amúgy megmondom őszintén, hogy nekem az a fickó a végén nem ismerős, azt se tudom ki az. Hol volt látható ő eddig?
Ugrás a fórumra: |