Masashi, most már leírhatnád, mit dolgozol otthonról, mert ez egyre gyanúsabb. Ahogyan az is, hogy mostanában folyton mások vélt vagy valós szexuális életével vagy elfoglalva a sajátod helyett.
Duma topic 14
Micsudi írta:
távirányítós vibrátoros izéket használnak ezek a csajok.
Coelho, Pár ismerősömön keresztül eljutott a "nevem" nagyobb Cégek vezetőihez. Ennek köszönhetően programozok, honlapot szerkesztek/készítek - netes űrlapokat, Telefonos Appokat (jelenleg ezen melózunk pl), Design és Logó/Arculattervezés, Tesztelés és Supportolás. De, igazából bármely pillanatba kaphatok egy telefont, egy sms-t, egy FB üzenetet, hogy te figyelj, ezt kellene XY időn belül megcsinálnod. Volt, amikor éjfél után ugrottunk neki Phpzni, mert a csávónak másnapra kellett.
Ahogyan az is, hogy mostanában folyton mások vélt vagy valós szexuális életével vagy elfoglalva a sajátod helyett.
Csak hogy ne legyen mindenki képmutató a topicban: párszor felnéztem ilyen ingyenes oldalra, általában aranyosak a lányok, sokan tudnak értelmesen kommunikálni a nézőkkel, felvetni érdekes beszédtémákat és folyamatosan fenntartani az érdeklődést, de sok az unott fejű cicababa is, aki azt hiszi, ha mereven bámul a kamerába, akkor majd szórják neki a pénzt. Poénnak nem rossz, ha épp unja magát az ember és nincs jobb dolga (mondjuk ennél hasznosabb dolgokat mindig csinálhat, még fáradtan is), de elég unalmas tud lenni rövid idő után. Meg alapból nem egészséges dolog hosszabb távon másokat figyelgetni, főleg nem virtuálisan, jobb ha az ember éli az életét és nem ilyenekkel köti le magát.
---
Bagzó macska? Nincs, aki alaposan lerendezzen két programozás között?
Oh, a jelentkezőkkel még nem lenne gond. Tudnék válogatni, a probléma ott kezdődik, hogy én valami oknál fogva többre tartom magam egy-két alkalomnál, viszont nem elégszem meg egy "lerendezés" erejéig sem azzal, hogy "szimpatikus, rám feküdhet". Szóval inkább kattanok be XY időközönként (mint pl. most), mintsem hogy csorba essen az önérzetemen. Oké, ez lehet hogy furán hangzik most, de nekem az nem megy.
Coelho rossz vagy XD nyet én ezt nem vállalnám be. Ha valaha streamelni fogok az játék lesz ha lesz új gépem
LoL-t Overwatchot, Warshipset
Csak ki kell találnom egy beteg stílust amit néznek majd. Ilyen online személyiséget. Meg angolul és magyarul is tolni viccesen.
Én is nézném, Aes! Meg tudok invitálni ismerősöket a planétán kívülről is, ha érdekel.
Jól hangzik. Még megbeszélem Velük. De, csak azzal a feltétellel intézek neked plazmavetőt, ha megesküszöl rá, hogy senki más kezébe nem kerül!
Ugrás a fórumra: |