Nincs róla információ, hogy várhatóan milyen hosszú lesz? Amúgy nekem nagyon rövidnek érződött ez a fejezet.
Ezeréves Vérháború történetszál ide vagy oda, be kell valljam, hogy nekem hiányzott a Bleach. Alapjáraton azt kell, hogy mondjam, hogy jelenleg nálam ennek jobban áll a szénája, mint a Fairy Tail 100 éves küldetésnek vagy mint a Borutonak. Előbbi fullba tolja ugyanazokat a sablonokat és nem újul meg, a mostani fejezet alapján szerintem simán benne van a frissesség a Bleachbe, hogy ezen ne bukjon be. Illetve ha a gyerekek háttérbeszorulnak és nem ők akarják megváltani a világot, akkor nem lesz gond, mint a Boruto esetén.
Ukitake sajnos eléggé el volt hanyagolva, szóval örültem, hogy kaptunk rá egy elég vaskos utalást. Látni akarok most már egy Hisagi bankait is. Tudom, hogy novellában és játékban már volt róla szó, de jó lenne már látni végre hogy is működik egy éles harcban. Azok alapján, hogy mennyi utalás volt rá az utolsó szálban és még az utolsó fejezetben is ezzel cukkolták, ha már kapott még egy lehetőséget Kubo ezt mindenféleképpen rakja bele. Ezenfelül jó lenne látni, hogy Uraharáék és a 0. osztag él-e még.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."