Most nagyot csalódtam. Pedig azt hittem ilyen művészfilmek forgatásával gazdagítod az országot.
A mikrofonos az az, aki szop? xD
Duma topic 14
Ha már otthon, nyugodt keretek között nem sikerült. A különbség az esetében annyi, hogy itt neki fizetnek és nem ő. Micsoda váratlan fordulat.
Gdat, valahogy ki kell űzni a niggert a fekából, ha már az állásinterjú nem működött.
Coelho írta:
Ja, az utcán azért mégse kéne 6 méterre kilőni.
A feministákkal kapcsolatos/velük folytatott "vitáit" bírom a legjobban.
Gdat88 írta:
Amikor télen az iskolában, a nagyobb gyerekek elkapták a kisebbeket és belenyomták a hóba, meg havat tömtek az arcába, ruhájába, azt nálatok is fürdetésnek hívták, vagy ez a saját városunkra jellemző elnevezés?
Komolyan? Ezt nem tudtam. Nálunk a lányok támadták a fiúkat (és egymást, de főleg a fiúkat), a fiúk meg egymást, és ezt követően a lányokat. Aztán ment a sírás a hölgyek részéről, hogy milyen jogon tesz ilyet velük egy/pár srác. Ezek szerint csak az én iskolám volt ilyen nyomorult?
Mi abból indultunk ki, hogy ez vagy az egymás közötti hierarchia kialakításáról szól, ami egy fizikai kihívás és aki a lányokban keresi a kihívást az hülye. Illetve, amikor a kicsiket fürdettük, az egy beavatás, hogy mire lesznek képesek, ha ők is megerősödnek.
És kösz a választ, ha az ország másik végén is máshogy hívják az már egy reprezentatív minta.
Mindenesetre érdekes, hogy egy ilyen elnevezés, hogy terjed el net nélkül. Mert akkoriban még elég kezdetleges szinten volt és tuti nem azon keresztül terjedt el.
Ugrás a fórumra: |