Hívjatok majd. nekünk ismerősökkel már kettő is van.
League of Legends(PC)
Dawe, véletlenül emgnéztem mi van a ládádba, mert kurva jól teljesítettem ezreallel és érdekelt hogy mi ez az egész hextex...
Na a lényeg hogy kidobott egy gragas esq-t, ami azért vicces mert azzal kerriztem a gamek felét
Szóval sry, hogy megfosztottalak az élménytől. feelsbadman
Nem para kinyitottam egy szellem ward skin-t. Nem olvastam a patch note-ot, most akkor hetente kapok 4 ládát, meg kulcsokat amiket nyitogathatok, ahogy teljesítek? Amúgy míg koliba voltam, láttam jól haladtál
Gold5-nél több nekem nem kell az fix de addig tornázhatjuk, mostmár akár duoba is mert keddig kb. itthol leszek, csak tegnap iszonyat álmos voltam.
Na gyerekek holnaptól van 3 szabadnapom ami atom tryhardolást fog jelenteni rankedba. Kéne nekünk egy main adc és supp gold/plat. Két haverommal tolom folyamat de egyikünk se szeret botozni és a meccskeresés így 15-20 percekbe telik (minden túlzás nélkül) na meg öten így gyorsabban tudnánk haladni. Jelentkező?
Csak én vagyok kibaszott n00b, vagy tényleg nem lehet khaval egyedül kerrizni? Rákaptam khazixra, és az elmúlt 10 meccsemből 10-en voltam sztem ilyen 18-5 körüli statokba mid gambeben, ahol oneshoteoltam mindenkit kb, de a fele meccsben nem tudtunk finishelni, és latere akkora szar volt a team, én meg képtelen egyedül hozni a tfeket, hogy kikaptunk :c ilyen statokkal, meg dmg-vel annyira demotiváló kikapni, hogy az nemigaz
Dawe felvettelek, csak az a gond, hogy szilver vagy és nem tudunk rankedolni együtt.
Szabi én is azt vettem észre, hogy ebben az új szezonban a legnehezebb eddig egyedül carryzni. Nagyon kell a csapatjáték. Általában ha supportolok is mindig a legnagyobb damagem van. XD Idő után hozzászoksz. Elég atom idegrendszer kell ehhez a játékhoz.
A kiosztott DMG nem mindig fogja ledolgozni helyetted a Tornyokat és fogja bevédeni a Tieid, vagy a Csapatod. Bár elég sok erősítést kapott most Kha'zix de Carryre már nem őt használom (persze a régi funkcióját ugyanúgy remekül betölti, lásd a Carryk kiszedése). Különben ez függ attól is, hogy az ellenfél mennyi Csapatmunkát produkál (és a te Csapatod mennyire áll távol a TW-től). Nyilván ha minimális jelét is mutatják, akkor idő előtt lefújnak rovarirtóval, a többiekkel meg ráérnek később foglalkozni, ha sok vizet amúgy sem zavarnak.
Eddigi tapasztalataim szerint, ez a Szezon még talán keményebben épít a Csapatmunkára, mint az elmúlt Szezonok, arról nem is beszélve, hogy itt ha valóban Feedet kap egy ellenfél, akkor a mostani erőviszonyok miatt még nehezebb a megállítása is, ha nincs meg a Tagok közti összhang.
Ez a késő esti szmörf Ranked Duozás egész viccesen alakult. Nagyon ennivaló Team Compokat lehet összehozni, ha unatkozik az ember és kicsit együttműködőek a külsősök.
Jhin (ADC - Én) és Thresh (Support - Barátosném), Malphite (Top), Nautilus (Jungle), Orianna (Mid).
Kicsit aggódtam a sok AD miatt, de teljesen fölösleges volt. Gyorsan lehoztuk a Bot Lanet, aztán két Double Kill után a Sarizni próbáló Midesüket és Jungélerük is el lett fogyasztva (Queen of Lotus Traps). Amióta Jhinezek, így is elég gyorsan összejön a Full Build, ha nem törjük be idő előtt a Nexust, vagy adják fel. De, egek... az a Late gameban cipő nélküli, őrült Build, a full Crit DMG Rúnák mellett (Nem ismerek Def' Itemet - Ja, mégis, BT vagy Mercurial esetleg a Maw)... olyan eszméletlenül jól működik, hogy az már nekem fáj.
- Heni?
- Mi az? *1-2-3-4*
- Te nem vettél cipőt?
- Már hogy a *csába ne vettem volna? *1-2-3-4*
- Hova lett!?
- Eladtam. *1-2-3-4-2-2-3-4*
- Mit ve... oh. Még több DMG Item.
"Your final scene begins."
*Pentakill*
- Én vagyok a Damage!
Ugrás a fórumra: |