Mivel csak Masashinak van szóf*sása a duma topicban (illetve az egész csevegőben), ezért nem nehéz az ő kommentjeit meglátni.
A Motörhead sört kéne még megkóstolni, most jut eszembe, hogy Tankcsapdásat már ittam.
Duma topic 14
A kis hős katona. Hogy örül. Na szülj még vagy kettőt. Ha már rajtunk és szenpapán kívül senki nem wh-zik. : ((
Coelhonak valóban, bár azt csak nálunk hívják buzivíznek?
Azt mindenhol annak hívják
https://www.youtu...AB5D71EDAB
Valami készülődik a zene topicban
Komoly? Örülök neki, hogy nem futok össze olyan sokszor vele, hogy ez megszilárduljon.
Jó, alapvetően sörrel se, de engem például szentesi haverok lecsesznek, ha dobozos sört kapok mástól néha (vagy azt "veszel" köhm-köhm!!!), mert szerintük az nem sör.
Ehhez ti jobban értetek.
Persze. Én mamával nyáron pl. ittam. De, én ha iszok valamit nem azért iszom mert XY névvel illetik, hanem mert jó íze van. Amióta melózok és meg tudom fizetni az energia ital is napi gyakorisággal megy. De, nem azért hogy feldobjon, a faszt. Úgy se fog. Csak finom.
5CP Keiter írta:
Mondja ezt a második top kommentelő.
Annak idején mamám adott Kobra energia italt titokba, de én attól annyira undorodtam, hogy kiöntöttem.
Holnap meg amúgy pont Gyrost akarok csinálni, ha mama jön. Piszok finom volt múltkor is.
Fura, több év után megint volt alvási paralízisem, először azt hittem, Masashi haverjai jöttek el befenyíteni. Szerencsére már nem ijesztő számomra a dolog és bevetettem a legutóbbi, kicsit agresszív taktikát, szóval valószínűleg megint nem lesz egy pár évig ilyen élményem.
Errők beugrott régen egy Gyakori kérdéses poszt, amiben érdeklődött a kérdező arról, hogy mi a teendő akkor, ha folyton Szürkék néznek be az ablakán.
Válasz: Brit tudósok feltalálták a függönyt.
Ezt nem felejtem el.
Ugrás a fórumra: |