Igen. Napjaink gyakori jelensége, amikor az emberek micsudit akarják majmolni.
Duma topic 14
Észrevettétek azt a változást az országban, hogy a suttyó viselkedés és butaság kombinációját egyre kevésbé a paraszt és egyre inkább a proli szó határozza meg? Ez nagyon jogos, mert prolit még nem láttam, furulyát faragni, népdalokat énekelni, neadjisten írni, néptáncolni, vagy mesét írni. A parasztok nélkül meg szegényebb lenne a kultúra.
Prolik Mekkájában, Békásmegyeren is van néptánc egyesület. Szerintem a politika is sokat tett a proli szó elterjedésének. Tarlós amióta elvesztette a szavazásokat a III. ker-ben, szinte mindenhova odatudja biggyeszteni a panelproli szót. Vidéki suttyók meg annyira örülnek annak, hogy a Pesti suttyókat prolizhatják, mert hiteltelen a paraszt kifejezés egy panel dzsungel közepén, vagy a belvárosban.
Gdat88 írta:
Ez nagyon jogos, mert prolit még nem láttam, furulyát faragni, népdalokat énekelni, neadjisten írni, néptáncolni, vagy mesét írni.
Én amúgy egyaránt becsülöm a parasztokat és a munkásokat is, de nem ilyen idealizált marhaságok miatt, hanem mert ők tették a leginkább oda magukat a háborúkban, forradalmakban, felkelésekben, stb. Na meg, mert nélkülük nem lenne mit enni, hol lakni, stb.
Békásmegyer proli ? Ez azért nekem új a legkulturáltabb lakótelep amit valaha láttam
Újpalotához képest vagy a délpesti vagy a csepelihez képest
Én nem érzem majmolásnak azt ha mások is vállalják az arcukat fórumon. Szerintem teljesen normális. Maximum bátorság ha az ember olyan görény mint én XD
Ugrás a fórumra: |