Ez valami zseniális...
Bleach manga
Örülök ennek az új fejezetnek ha lesz folytatása ha nem,de még mindig vannak tisztázatlan kérdések az eredeti szériból nagyon is sok.
csak egy Pl: ki jelenleg a lélek király? mitán ywach megölte és elnyelte az erejét ő vette át a helyét,de ywach meghalt akkor jelenleg ki?
Én tippem aizenből vonják ki ezt a "energiát" hogy egyben maradjanak a világok, záró részben amikor ywach utolsó ereje is eltűnt aizen ugyan le volt "kötve" korlátozva újra de szemét száját nem fedték le... ?!
Amit nagyon utálok Kubo -ban állandóan "gyengének" állítja be Ichigo mikor megjelenik egy újabb gonosz.
Aizen támadását puszta kézzel,Szayelaporro támadását karddal és még meg is hátrál.
Ok lehet hogy az ereje korlátozva van 0,1%-ra de ezt nem tudjuk. Én személy szerint kard nélkül rajzoltam volna,támadást pedig szimplan hagytam volna hogy eltalálja majd Szayelaporro kardja és jobb fele porra tört vola minimum. Erősödött Szayelaporro a pokolban? rendben de nem ennyit. Sőt icihgot max emberi alakban ábrázoltam volna mivel már az ereje képes lenne összeroppantani a való világot. Amúgymeg ha az összes eddigi kapitány a pokolban van a 0.osztag yama bá mégis miért hagyták Szayelaporro megjelenését? hm a quincyk hova kerülnek halál után?,teljes megsemmisülés? Aki tud kérem kérjen egy időpontot nekem Kubohoz szeretnék vele elbeszélgetni
A részletekben rejlik a megoldás, de elég bonyolult témát hoztál fel pruzsi
De vegyük a példáidat. Az Aizen arcban Ichigo megijedt a Vasto Lord erejétől, ezért nem volt képes a teljes átváltozásra tehát Aizen ellen először korlátozva volt.
Ezt Gin is a szemére vettette, hogy fél. Azután Ichigo elment 3 hónapot edzeni aminek meg is lett az eredménye illetve nem tudjuk, hogy az a forma is egyfajta Final Getsuga Tenshou állapot-e. Tehát, hogy akkor elveszíted az erődet, de akkor is kellett edzenie. Majd ez az erő a semmivé lett mert ugye az a 3 hónap visszafordult.
Megint eltelt vagy másfél év amikor Ichigo úgymond nem edzett. Aztán visszakapta az erejét, de az csak kb a hollow maszkos erejének felelt meg. Ugye pofára is esett, majd pedig amikor megint nagy szarban volt ismét edzett. Akkor elérte az ereje maximumát, amit Bach miatt nem is tudott annyira kihasználni. Aztán pontosan a végéről számtalan vita zajlik. Van aki szerint Bach ellopta Ichigo Quincy meg Hollow erejét amit igy nem is kapott vissza, Van aki szerint visszakapta minden erejét, van aki szerint most jelenleg tiszta Shinigami, van aki szerint megvan csak most egyben a shinigami meg hollow ereje.
Aztán eltelt 10 év és tuti nem edzett Ichigo. Szóval most miért lenne ismét olyan erős mint a legutóbbi arc tetőpontján?
Pontosan nem lehet tudni milyen erős is Ichigo. De az se rossz, hogy shikaiban megállított egy Vasto Lorde erejű csapást.
Remélem kap folytatást a manga és akkor minden kiderül.
Pruzsi: Van egy Can't Fear Your Own World nevezetű Bleach seguel regénysorozat (3 részes) amiben megtudhatod hogy jelenleg
Szerintem Kubo meneküljön előlem a pokolba Szayellel... Ukitakét meg hagyják Lógva.
Oké oké nem tudtunk eddig semmit a pokolról, de én alapból meglepetésnek tartom hogy a jó vagy erős lelkek a pokolba menjenek. Azt eltudtam volna képzelni pl hogy Ukitake lett volna végül a lélekkirály ahelyett, hogy Kubo instant inasbarakva kinyírja.
A Pokollepkéken enis sokat agyaltam hogy miért Pokol, de aztan rájöttem hogy alapjában véve valszeg a pokolból származnak.
Az hogy visszahoznak a karaktereket jó ötlet, csak van egy oylan érzesem, hogy arra fog kiéleződni hogy mindenkit megakarnak majd menteni és visszavinni a helyére a pokolból, vagy hasonló.
Jaeger
Van egy LN a Can't Fear Your Own World folytatja a történetet amiben kiderül, hogy Ichigo
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Hollow és Quincy ereje visszatért miután legyőzték Yhwach-t. Amúgy is Yhwach csak kimerítette Ichigo Reiryokuját nem elvette az erejét, emiatt idővel úgymond visszatöltődőt )
Viszont az remélem, hogy az Anime legalább lezárja majd rendesen a történetet, mivel a Manga elégé elkapkodta az egészet és sok szál elvarratlan maradt amit az LN-nek kellett megtennie.
Számomra a Bleach addig volt Bleach avagy a legjobb shonen, amíg el nem kezdte a 480-ik fejezettől a TYBW nevezetű katasztrófát. Nem nézek animéket, csak mangát olvasok, de számomra ami a 480-ik fejezet után jött, az már nem Bleach volt, hanem a Bleach paródiája.
Ugrás a fórumra: |